КН или СИ ?!?!?
Модератор: Boromir
КН или СИ ?!?!?
Здравейте. Приет съм в Компютърни науки с бал 28.95 на второ желание. Първото ми желание е Софтуерно Инженерство. Да чакам ли за него или да записвам КН. Шансовете ми да вляза СИ са доста големи защото разликата между мин бал и моя бал е 15 стотни т.е. 5 стотни разлика от изпита. Значи моя бал е следващия след 29.10 и ако някой се откаже най-вероятно ще му заема мястото. Та въпроса ми е дали да чакам да се освободи място за СИ или да записвам КН понеже разликата между баловете е само 20 стотни а броя на приетите в КН е почти двойно повече от тези в СИ и ако броят на приетите в двете специалности съвпадаше може да се предположи че балът за СИ ще е по нисък. Написах го доста заплетено .. Anyway.. дайте съвет 
Хехе, тогава ще ти стискам палци да влезеш в СИGohan написа:Ами .. каквато е и вероятността СИ да падне с 0.15. Ако СИ падне аз отивам там и от мен имаш едно свободно за КН. Предполагам повече не ти и трябваLaser написа:Според вас каква е вероятността балът за КН да падне поне с 0,1, защото толкова не ми стига да вляза, а това ми е първо желание ?
Ами лично аз не съм съгласен, че СИ е по-добра от КН поне в отношение на програмиране, лично аз съм писал КН пред СИ, стига ми бала и за двете, занимавам се основно с програмиране и смятам, че КН е по-добра от СИ в това отношение, разбира се възможно е и да не съм прав. Ако някой смята противното може да ме опровергае
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!