Преписване на изпита :)
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
iiccoo
не става въпрос, че заради преписването ще рухне страната, а че доста неща у нас се постигат по нечестен път, защото никой не спазва правилата понеже вижда, че другите не ги спазват и така навсякъде и във всичко...и някой хора по този начин стигат до там, където въобще не им е мястото и така става доста трагично положението...
Колкото и изтъркано да звучи, аз вярвам във възможностите си и смятам, че мога да се представя добре на изпитите. Баба ми беше направила голямата мизерия, като на изпита по математика след седми клас една квесторка ми даде решенията на задачите, пъхнати м/у листата, които си поисках.. И понеже не знаех какво да направя аз ги върнах. ПОсле като си видях оценката (4, 875) си знаех, че си е моя, че сама съм си я изкарала и ми стана някакво странно приятно.. Не съм аз човекът, който ще отсъди трябва ли да се преписва или не обаче..
Да съм кандидат-студент,
първа радост е за мен!
първа радост е за мен!
и аз и аз..достатъчно слухове чувам за влязли с пари, преписване, размяна на самия изпит и какво ли не..не знам какъв % влизат по този начин, но е ужасно!! и аз предпочитам да си изкарам оценка, според заслугите и знанията си и ще ми е неприятно като знам, че някой без да си е мръднал пръста цяла година е влязал на късмет, с измама!! баловете са високи, за да влизат хора със знания, а не всички...ако не ме приемат, значи не съм достатъчно добра и трябва да уча още..така приемам нещата. не трябва да ги има тия измамни методи и различия (при 1 квестори да се преписва, при други - не!!) 
-
iiccoo
Е вие да не мислите че аз съм си клатил краката.Едва съчетавах да уча за даскало и да завърша средното си образование като отличник , да уча за някакви Братя Тъпчилещови и крал Сигизмунд например и евентуално да ми остане време да се видя с някой приятел.А след завършването като се оправи времето аз затворен вкъщи гледам как се пекат птичките навън и как мацките се мотаят по къси полички , а аз се опитвам да прочета имета на някакъв си Луиз Войткевич.Просто смятам че мога да си помогна с това че не съм сам в залата и смятам да се възползвам.Все едно ако вие имахте приятел до себе си нямаше да го запитате туй онуй.
E, чакай малко никой не те обвинява теб лично и не става въпрос за това да попиташ някого за нещо, за което не си съвсем сигурен, защото все пак информацията е доста и се случва нещо да не помниш, а за това, че е супер гавра някой до теб да си препише цялата тема и после да има по-висока оценка от теб и някой да му се кефи колко е добър и "смел"....и да приемам го навътре, защото всяко действие има последствие, което може да повлияе на мен и моето бъдеще в известна степен...
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
ето за това става дума ИЦКАgot написа:Именно.Никой не е светец,аз също.но ако всеки действа така,става страшно.
всичко у нас действа така!Утре теб ще те прецакат по същия начин и едва ли ще си очарован(меко казано).
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
а за това нямам думиMarti4ka написа:на изпита по математика след седми клас една квесторка ми даде решенията на задачите, пъхнати м/у листата, които си поисках.. И понеже не знаех какво да направя аз ги върнах.видях оценката (4, 875) си знаех, че си е моя, че сама съм си я изкарала и ми стана някакво странно приятно..
такива хора трябват на Р. България
радвам се , че ги има
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"