Нотариална заверка на препис от дипломата

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
law87
В началото бе словото

Нотариална заверка на препис от дипломата

Мнение от law87 »

По съвет на мой близък днес си заверих при нотариус срещу 3 лв. препис / ксерокопие/ от дипломата за средно образование. Живот и здраве, оригиналната диплома ще си получим чак след 5 години, а в дадена ситуация един такъв нотариално заверен препис може да има значение за удостоверяване на завършеното от нас средно образование- например- шофьорски курсове, работа и пр. Не искам някой да помисли, че с този постинг искам да кажа " Непременно си заверете нотариално преписи от дипломите", но мисля, че такова действие е разумно и може да е оправдано в някакъв бъдещ за нас момент. Всеки може да прецени да постъпи ли като мен или това е нещо ненужно. Успех на всички в следването !
Аватар
B1Ology
В началото бе словото

Мнение от B1Ology »

Добре де, не може ли като ти потрябва дипломата да си я вземеш за два-три дена ?!! Едва ли ще е някакъв проблем !
law87
В началото бе словото

Мнение от law87 »

B1Ology написа:Добре де, не може ли като ти потрябва дипломата да си я вземеш за два-три дена ?!! Едва ли ще е някакъв проблем !
Доколкото знам, няма такава възможност да можеш да си вземаш дипломата за средно образование при необходимост. Затова е предложението за нотариална заверка на препис от дипломата.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Можеш да си я вземеш.По принцип не можеш, но с много мрънкане и уговорки, че ще я върнеш , я дават :roll:
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Много ми е инрересно за какво ще ти потрябва??? :roll:

Ако си завършил зидаро-мазаческо училище и ти се работи по професията докато учиш в су - да, но иначе...малко вероятно :roll:

За шофьорски отдавна не искат,а преди искаха за основно т.е. до 8-и клас :wink:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
podnoja
В началото бе словото

Мнение от podnoja »

има си студентски книжки за всички нужди друзя
Наско
В началото бе словото

Мнение от Наско »

Това, което си сторил е страшно хитро, защото един приятел вече 2-ри курс МИО във Варна искаше тази година да си дръпне дипломата, за да кандидатства пак, обаче ректорът им през май месец издал заповед да не се изтеглят дипломи и така...
++++
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”