Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Е не, картонче е направо лист, голям колкото снимка, на който са разположени 4 идентични изображения(в случая с размери 4:6), разстоянията между които са бели пространства.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" ~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
явор написа:Е не, картонче е направо лист, голям колкото снимка, на който са разположени 4 идентични изображения(в случая с размери 4:6), разстоянията между които са бели пространства.
Аз утре ще си вземам снимките и майче наистина вече ги дават изрязани поотделно, така че отпада варианта да се запозная с някоя колежка на опашката за записване като й поискам ножичка То пак добре, че не искат да им носим снимки и на цифров носител...
зна4и имам 2 въпроса 1во каде е отдел студенти ио 2ро -тука пи6е 4еслед 1во класиране кандидатите които са приети имат възможност да се запи6ат в специалност ,в"която са приети или да потвърдят участието си в следващите класирания" но аз съм приета на 1вото си желание и май мога само да потвърдя а пък и ми пи5е 4е не мога да у4аствам в следва6итте класирания/.. тааааа въпроса ми е зна4и мога да потвърдя без да се записвам и няма да у4аствам в 2ро класиране /то и няма на къде де/ но си пазя мястото ...?????
Joanna_87 написа:зна4и имам 2 въпроса 1во каде е отдел студенти ио 2ро -тука пи6е 4еслед 1во класиране кандидатите които са приети имат възможност да се запи6ат в специалност ,в"която са приети или да потвърдят участието си в следващите класирания" но аз съм приета на 1вото си желание и май мога само да потвърдя а пък и ми пи5е 4е не мога да у4аствам в следва6итте класирания/.. тааааа въпроса ми е зна4и мога да потвърдя без да се записвам и няма да у4аствам в 2ро класиране /то и няма на къде де/ но си пазя мястото ...?????
Отиваш и се записваш като студентка в съответния факултет. Утре отиди в Ректората, там има списък къде стават записванията от съответния факултет. Можеш да си купиш комплект с документи за записване от книжарницата и заедно с останалите документи които са нужни се записваш.
19.02, а все още не мога да си отворя страницата с пероналната информация. Това само на мен ли се случва? Joanna пише, че вече е приета по първо желание.