1-во класиране - УСЛОВИЯ!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Снимките се дават баш на картонче,защото пише че са унжни снимки 4 на 6см,а картончето е точно толкова :wink:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Е не, картонче е направо лист, голям колкото снимка, на който са разположени 4 идентични изображения(в случая с размери 4:6), разстоянията между които са бели пространства. :D
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
sany
В началото бе словото

Мнение от sany »

Искам да попитам дали е необходимо да имаме и медицинско,защото не пише в справочника,а пове4ето университети изискват?
Аватар
Lionka
В началото бе словото

Мнение от Lionka »

sany написа:Искам да попитам дали е необходимо да имаме и медицинско,защото не пише в справочника,а пове4ето университети изискват?
За по-сигурно си направи че като ги гледам какви са... :evil:
See the invisible...Find me there...Then you'll understand me...my whole world...
Аватар
Atlantis
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantis »

Lionka написа:
sany написа:Искам да попитам дали е необходимо да имаме и медицинско,защото не пише в справочника,а пове4ето университети изискват?
За по-сигурно си направи че като ги гледам какви са... :evil:
А за по-сигурно си направи и рентгенова снимка на главата и цялото тяло- така де, може и това да поискат!
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

явор написа:Е не, картонче е направо лист, голям колкото снимка, на който са разположени 4 идентични изображения(в случая с размери 4:6), разстоянията между които са бели пространства. :D
Ами прецакан си,на мен са ми резнати
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
law87
В началото бе словото

Мнение от law87 »

Аз утре ще си вземам снимките и майче наистина вече ги дават изрязани поотделно, така че отпада варианта да се запозная с някоя колежка на опашката за записване като й поискам ножичка :) То пак добре, че не искат да им носим снимки и на цифров носител... :) :)
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

:)))

Мнение от jantex »

Извинявайте, искам да питам ръководството на СУ дали трябвя да си нося свиделтелство за съдимост и файл с пръстови отпечатаци... :roll:

:lol: :lol: :lol:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Да не забравиш да си направиш снимка на зъбите... :lol:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

И пълна кръвна картина и урина...абе квото се сетиш :P
Може да вървя бавно, но никога назад!
Аватар
Polia
В началото бе словото

Мнение от Polia »

хайде деее...кога излизат резултатите от първо класиране,нямаше ли да е днес?????!?!? :cry:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

зна4и имам 2 въпроса 1во каде е отдел студенти ио 2ро -тука пи6е 4еслед 1во класиране кандидатите които са приети имат възможност да се запи6ат в специалност ,в"която са приети или да потвърдят участието си в следващите класирания" но аз съм приета на 1вото си желание и май мога само да потвърдя а пък и ми пи5е 4е не мога да у4аствам в следва6итте класирания/.. тааааа въпроса ми е зна4и мога да потвърдя без да се записвам и няма да у4аствам в 2ро класиране /то и няма на къде де/ но си пазя мястото ...?????
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Joanna_87 написа:зна4и имам 2 въпроса 1во каде е отдел студенти ио 2ро -тука пи6е 4еслед 1во класиране кандидатите които са приети имат възможност да се запи6ат в специалност ,в"която са приети или да потвърдят участието си в следващите класирания" но аз съм приета на 1вото си желание и май мога само да потвърдя а пък и ми пи5е 4е не мога да у4аствам в следва6итте класирания/.. тааааа въпроса ми е зна4и мога да потвърдя без да се записвам и няма да у4аствам в 2ро класиране /то и няма на къде де/ но си пазя мястото ...?????
Отиваш и се записваш като студентка в съответния факултет. Утре отиди в Ректората, там има списък къде стават записванията от съответния факултет. Можеш да си купиш комплект с документи за записване от книжарницата и заедно с останалите документи които са нужни се записваш.
Goldberg
В началото бе словото

Мнение от Goldberg »

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: KADE E KLASIRANETO :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
I got no signature.
Traumer
В началото бе словото
Специалност: Немска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

w8ing...

Мнение от Traumer »

19.02, а все още не мога да си отворя страницата с пероналната информация. Това само на мен ли се случва? Joanna пише, че вече е приета по първо желание.
:?
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”