Преписване на изпита :)

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

В моята зала на изпита не можеше ПИЛЕ ДА ПРЕХВРЪКНЕ :shock: не знам кви са тия квестори,за които говорите.а аз по принцип съм против преписването-в БГ всичко е на тоя принцип и ето резултата...държавата не ни харесва... :cry:
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

got написа:а аз по принцип съм против преписването-в БГ всичко е на тоя принцип и ето резултата...държавата не ни харесва... :cry:
добре че се намери един да ни върне на земята
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
iiccoo

Мнение от iiccoo »

О какво ми говорите глупости.За едно преписване ще изкарате че държавата ще рухне.Не се правете на толкова праведни."Прекаления светец и богу не е драг."
Аватар
Million
В началото бе словото

Мнение от Million »

не става въпрос, че заради преписването ще рухне страната, а че доста неща у нас се постигат по нечестен път, защото никой не спазва правилата понеже вижда, че другите не ги спазват и така навсякъде и във всичко...и някой хора по този начин стигат до там, където въобще не им е мястото и така става доста трагично положението...
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Именно.Никой не е светец,аз също.но ако всеки действа така,става страшно.Не се отнася за конкретното преписване...но всичко у нас действа така! :? Утре теб ще те прецакат по същия начин и едва ли ще си очарован(меко казано).
Аватар
Marti4ka
В началото бе словото

Мнение от Marti4ka »

Колкото и изтъркано да звучи, аз вярвам във възможностите си и смятам, че мога да се представя добре на изпитите. Баба ми беше направила голямата мизерия, като на изпита по математика след седми клас една квесторка ми даде решенията на задачите, пъхнати м/у листата, които си поисках.. И понеже не знаех какво да направя аз ги върнах. ПОсле като си видях оценката (4, 875) си знаех, че си е моя, че сама съм си я изкарала и ми стана някакво странно приятно.. Не съм аз човекът, който ще отсъди трябва ли да се преписва или не обаче..
Да съм кандидат-студент,
първа радост е за мен!
Аватар
Million
В началото бе словото

Мнение от Million »

Да ние не можем да съдим никого за нищо...не си мислете, че се правя на моралистка ама не се ли преобръщат ценностите като се кефите на някой който е имал "смелостта" и "умението" да препише всичко (защото вече много пъти го чувам това от доста хора и нещо почва да ме тревожи) ???
Аватар
Marti4ka
В началото бе словото

Мнение от Marti4ka »

Хах, "смелостта" да се опълчиш срещу системата е достойна за уважение, но като си помисля, че някой, който не си е мръднал пръста влиза, а аз, дето уча като индианец цяла година, горя.... в такива моменти мразя всички хора по земята :D
Да съм кандидат-студент,
първа радост е за мен!
iiccoo

Мнение от iiccoo »

Струва ми се че го приемате много навътре :wink:
Аватар
Ulr1ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ulr1ka »

ами не знам..аз също смея да кажа, че съм положила доста усилия, не се явявам на късмет и имам правото да го приемам лично и много навътре :shock:
Аватар
nadejda
В началото бе словото

Мнение от nadejda »

и аз и аз..достатъчно слухове чувам за влязли с пари, преписване, размяна на самия изпит и какво ли не..не знам какъв % влизат по този начин, но е ужасно!! и аз предпочитам да си изкарам оценка, според заслугите и знанията си и ще ми е неприятно като знам, че някой без да си е мръднал пръста цяла година е влязал на късмет, с измама!! баловете са високи, за да влизат хора със знания, а не всички...ако не ме приемат, значи не съм достатъчно добра и трябва да уча още..така приемам нещата. не трябва да ги има тия измамни методи и различия (при 1 квестори да се преписва, при други - не!!) :bootyshake:
iiccoo

Мнение от iiccoo »

Е вие да не мислите че аз съм си клатил краката.Едва съчетавах да уча за даскало и да завърша средното си образование като отличник , да уча за някакви Братя Тъпчилещови и крал Сигизмунд например и евентуално да ми остане време да се видя с някой приятел.А след завършването като се оправи времето аз затворен вкъщи гледам как се пекат птичките навън и как мацките се мотаят по къси полички , а аз се опитвам да прочета имета на някакъв си Луиз Войткевич.Просто смятам че мога да си помогна с това че не съм сам в залата и смятам да се възползвам.Все едно ако вие имахте приятел до себе си нямаше да го запитате туй онуй.
Аватар
Million
В началото бе словото

Мнение от Million »

E, чакай малко никой не те обвинява теб лично и не става въпрос за това да попиташ някого за нещо, за което не си съвсем сигурен, защото все пак информацията е доста и се случва нещо да не помниш, а за това, че е супер гавра някой до теб да си препише цялата тема и после да има по-висока оценка от теб и някой да му се кефи колко е добър и "смел"....и да приемам го навътре, защото всяко действие има последствие, което може да повлияе на мен и моето бъдеще в известна степен...
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

got написа:Именно.Никой не е светец,аз също.но ако всеки действа така,става страшно.
всичко у нас действа така! :? Утре теб ще те прецакат по същия начин и едва ли ще си очарован(меко казано).
ето за това става дума ИЦКА
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Marti4ka написа:на изпита по математика след седми клас една квесторка ми даде решенията на задачите, пъхнати м/у листата, които си поисках.. И понеже не знаех какво да направя аз ги върнах.видях оценката (4, 875) си знаех, че си е моя, че сама съм си я изкарала и ми стана някакво странно приятно..
а за това нямам думи
такива хора трябват на Р. България
радвам се , че ги има :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”