ски и въпроси към тях:)))
Модератори: ники, Methuselah
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
ски и въпроси към тях:)))
Тъй като рабрах,че в СУ няма тренировки по snowboard (което щеше да бъде повече от прекрасно...)...Въпроса ми е, ако някой се запише на ски, има ли вероятност треньора да му позволи да си кара борда?Ако някой има лични наблюдения...ам,тук е мястото да сподели:)
Пак предварително благодаря на всички,които ще се включат:)
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
-Горе-долу....
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Re: ски и въпроси към тях:)))
Fervourrr написа:Тъй като рабрах,че в СУ няма тренировки по snowboard (което щеше да бъде повече от прекрасно...)...Въпроса ми е, ако някой се запише на ски, има ли вероятност треньора да му позволи да си кара борда?Ако някой има лични наблюдения...ам,тук е мястото да сподели:)
Абе аз няколко пъти четох специално за спорта в СУ , ама никъде не видях да пише ски!? Има ли наистина ???И какви са тия зимни лагери,много ми стана интересно
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
Ами май май не си дочел:) Има ски и още много работи даже има 
А за лагерите,до колкото разбрах,когато ми обясняваха...хората от отборите ходят безплатно,а другите желаещи си плащали към 140лв за 10 дена:) Това е което аз знам:)
А за лагерите,до колкото разбрах,когато ми обясняваха...хората от отборите ходят безплатно,а другите желаещи си плащали към 140лв за 10 дена:) Това е което аз знам:)
-Как си?
-Горе-долу....
-Горе-долу....
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Така ли? Така ли?Fervourrr написа:Ами май май не си дочел:) Има ски и още много работи даже имаА за лагерите,до колкото разбрах,когато ми обясняваха...хората от отборите ходят безплатно,а другите желаещи си плащали към 140лв за 10 дена:) Това е което аз знам:)
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
А в тези 140 лева само нощувките ли влизат? Ако е така, някой може ли да ме ориентира как горе-долу вървят цените на картите за лифта и наемите за ски?Ами май май не си дочел Има ски и още много работи даже има
А за лагерите,до колкото разбрах,когато ми обясняваха...хората от отборите ходят безплатно,а другите желаещи си плащали към 140лв за 10 дена Това е което аз знам
What though the radiance which was once so bright
Be now for ever taken from my sight,
Though nothing can bring back the hour
Of splendour in the grass, of glory in the flower;
We will grieve not, rather find
Strength in what remains behind;
Be now for ever taken from my sight,
Though nothing can bring back the hour
Of splendour in the grass, of glory in the flower;
We will grieve not, rather find
Strength in what remains behind;
-
mamaligabg
- В началото бе словото
лагера е 8 дни, картата за лифт за 7 дни ако не се лъжа беше 40лв.
има 4 писти,
1 детска - влек с ръкохватки
1 средна - влек с панички
2 сравнително трудни - влек с панички
условията за бордисти не са много добри. на двете по-трудни писти влековете са много бързи и трябва да си доста напреднал за да оспееш да се хванеш( като помагалски на витоша, че и по кофти ).
наемът на ски и обувки излиза май към 20лв за 7 дни, ама ските и обувките са много зле.
хората от отбора на су( тези за който е безплатно ), са доста добри и ако не сте карали поне 4-5г всяка зима едва ли имате някакви шансове за влизане в него.
като цяло е голям купон, тази година пак смятам да ходя:)
има 4 писти,
1 детска - влек с ръкохватки
1 средна - влек с панички
2 сравнително трудни - влек с панички
условията за бордисти не са много добри. на двете по-трудни писти влековете са много бързи и трябва да си доста напреднал за да оспееш да се хванеш( като помагалски на витоша, че и по кофти ).
наемът на ски и обувки излиза май към 20лв за 7 дни, ама ските и обувките са много зле.
хората от отбора на су( тези за който е безплатно ), са доста добри и ако не сте карали поне 4-5г всяка зима едва ли имате някакви шансове за влизане в него.
като цяло е голям купон, тази година пак смятам да ходя:)