Преписване на изпита :)
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
iiccoo
Преписване на изпита :)
Искам да попитам какво следва ако ме хванат да преписвам на изпита
Не мога да кандидатствам следващата година в този ВУЗ или не мога във всички.Кажете по-подробно за да видя заслужава ли си риска.
Честно казано им свалям шапка на тези, на които не им пука и са готови да рискуват....нали знаете "..който ни рискува ни пичели
"
...въпреки, че ако не вляза и ми посочат някого, който е преписал всичко без да барне една пикантна темичка през учебната 2004/2005 г. ... ще му покажа къде зимуват раците
...въпреки, че ако не вляза и ми посочат някого, който е преписал всичко без да барне една пикантна темичка през учебната 2004/2005 г. ... ще му покажа къде зимуват раците
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз
ГГФ рулз
Аз доколкото знам си губиш правото да участваш в класиранията за тази година, но не и за следващата. Освен това в другите университети си участваш в КСК, въпреки че примерно в СУ са те хванали да преписваш и си си загубил правата. Не съм съвсем сигурна де, дали точно така стоят нещата, така че моят съвет е: По-добре не рискувай! Лично аз не бих се опитвала да преписвам, 1-защото хич ме няма по тази част и 2- ще се срамувам от себе си, като знам че са ме приели чрез измама.
-
iiccoo
Абе аз не говоря точно за преписване.Ма то пак си е преписване де...Офф сега ще обесня.С един съученик се паднахме в една стая.Ще кандидатстваме с история.И аз измислих като разберем темата всеки от нас да напише на листовете за чернова подробен план на темата ( ако я знае разбира се , а ако не колкото знае ) и по някое време когато никой не гледа да си ги раменим и така ще обменим информация.Изобщо не е някаква луда и хитра идея.Не е проблем самия процес на преписване , а само размяната която ще се осъщетви два пъти за да си върнем черновите в крайна сметка.Доста е сигурно и за това речих да видя какво мога да загубя.Ако е само тази година то няма смисъл.Всеки който види че не знае темата ще е принуден да опита щом санкциите не са големи.Вместо да изкараш сигурно 2 като напуснеш що пък да не препишеш.Пък може и да стане.Все ми се струва че е по-голямо наказанието.
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
евалаBagpipe написа:Честно казано им свалям шапка на тези, на които не им пука и са готови да рискуват....нали знаете "..който ни рискува ни пичели"
и аз подкрепям, но все си мисля, че за да препише човек пак трябва да е учил
а и не е честно спрямо останалите , но кой ли мисли за честност в наши дни
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
е това вече не е вярноgot написа:!не те съветвам да го правиш,обикновено пазят като цербери...според мен е абсурд!
аз миналата година се прецаках че седнах пред квесторките (4-ри момичета) и не успях и гък да си кажа с никой
а зад мен какво ставаше не е истина
говор и препис наред
така че зависи на какви квестори/ки ще попаднеш
РИСК ПЕЧЕЛИ РИСК ПАК ПЕЧЕЛИ
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аз пък повечето оценки в даскало особено по мате и литература си ги изкарвах с егати майсторското преписване /поне в това съм добра/. Даже веднъж ми отнеха пищова за класното по литература, ама даскалката като се обърна...аз пак си го взех, сменяйки го с другия пищов, който имах...и всичко е на 6. По мате...не знам нищо от 7-ми клас...но сключих официален договор с една девойка за 5-годишна размяна на помощ по мате от нейна страна и по анг. език от моя. Пак намах грижи...тя си ми пишеше контролните с името, датата всичко точно
Просто осъзнах, че във всичко не мога да съм добра..колкото и да ми се иска...затова трябва да се хитрува от време на време...Но ВИСШЕТО си е друго...там определяш профисионалната си насока с определени знания и предмети.
Аз честно казано..не мисля да преписвам...май съм пораснала малко и разбиранията са ми други вече. А и една година нечовешки труд и качване на диоптера...не ща да опустошавам.
Ицак...ти май не си от Св. Седмочислениците...така че давай смело...ама си разработи добра стратегия.
P.S. ..ако те хванат не гълтай хартията
Аз честно казано..не мисля да преписвам...май съм пораснала малко и разбиранията са ми други вече. А и една година нечовешки труд и качване на диоптера...не ща да опустошавам.
Ицак...ти май не си от Св. Седмочислениците...така че давай смело...ама си разработи добра стратегия.
P.S. ..ако те хванат не гълтай хартията
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз
ГГФ рулз
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
love odin написа:Според мен е абсолютно възможно да се преписва!
нечестно но фактBagpipe написа:Ицак...ти май не си от Св. Седмочислениците...така че давай смело...ама си разработи добра стратегия.
Последно промяна от alhimikat на 03 Юли 2005, 19:27, променено общо 1 път.