биология или молекулярна биология?
Модератор: Boromir
- alteia
- В началото бе словото
Re: ---
Това, като че ли приляга повече на бъдещи студенти на БФ!Acolyte написа:Ще си позволя да дам едно предложение - може да направим срещата на открито, ако е хубаво времето, а да не се забиваме в някоя кръчма... лично предлагам Борисовата градина (около бъдещия затвор), а неща за консумиране можем да си намерим отвсякъде.
Аз определено предпочитам на открито, но като "овчица" ще се понеса подир "стадото", с други думи, няма голямо значение къде ще бъдем, стига да не е някое задимено "кръчме"-дупка(имаше едно такова до гимназията ми), че не ми понасят, но сега все пак е лято и повече от ясно е, че няма да стане.
Стига бе, вярно, че сме гъсти с химиците и метиловия и етиловия алкохол са ни почти без пари, отделно и формалинът се пие, ама айде да не почваме от начало. Нека се опитаме да останем трезви, за да не се чудим после колко точнo вериги имаше ДНК-то или за чий чеп метаболизмът има две страни. Първо работата после бозата... алкохолът де. 
ЗАПИСВАНЕТО СТАВА В БФ!!! на втория етаж в отдел студенти ще имате честта да се запознаете с инспекторките. плащането на таксите не знам - преди можеше само в ректората, сега проверете дали не може и в бф (в което се съмнявам но все пак...). и още една подробност - в указанията пише 3 снимки май а в действителност ще ви трябват 4 - за книжката, личната карта, един картон и още нещо имаше по документите. записването е последно - след като сте си платили таксата и носите касовата бележка и попълните всички документи.
може и да е забавно записването
съветвам ви ако сте приети на първо класиране да отидете рано сутринта защото по-късно през деня може да чакате до края на работното време и да ви върнат за следващия ден
може и да е забавно записването
- alteia
- В началото бе словото
Благодаря за изчерпателната информация.
Искам само да добавя, че прочетох, че плащането може да стане и в БФ:
Искам само да добавя, че прочетох, че плащането може да стане и в БФ:
ІІ. В касите на Ректората - Паричен салон - ІV етаж - Северно крило
За студентите на Физически факултет, Химически факултет, Факултет по начална и предучилищна педагогика, Биологически факултет, Стопански факултет и Факултета по математика и информатика плащането на такси може да се извърши и в касите на съответния факултет.
- alteia
- В началото бе словото
Ето направо линк: http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... /info.htmlНеобходими документи за потвърждаване:
1. Декларация - попълва се на място в отдел Студенти;
2. Диплома-оригинал - депозира се в Университета.
- alteia
- В началото бе словото
Аз доколкото знам, не. Това, наистина ме дразни, как е възможно да нямат сайт.
Но иначе има един сайт на Факултетния Студентски Съвет (ФСС) на БФ: http://bio-bg.net/cgi-bin/index.pl
Но иначе има един сайт на Факултетния Студентски Съвет (ФСС) на БФ: http://bio-bg.net/cgi-bin/index.pl
-
m_tz
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ама как така 4 снимкиии
аз пък имам три:(
не е честно така. twiggy, ти отдавна плашиш с тия инспекторки
ще видим...мерси, че каза, че записването е в БФ!!
за срещата уж и аз потвърждавам...приета съм на първо желание биотехнологииииии!!
за срещата уж и аз потвърждавам...приета съм на първо желание биотехнологииииии!!
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.