Crematory,защо не си доволна от Уни-то?Не че аз чувам кой знае какво добри отзиви ама....да питам
РЕАЛИЗАЦИЯ СЛЕД ВИСШЕТО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Много сте ми интересни обаче...защо сме мислили само за разботата...ами нали за това учим,за да можем един ден да приложим наученото на практика и да получим нещно срещу това!Не казвам,че работата трябва да е основната цел,но в крайна сметка нали затова са тези 5 години!Общата култура и знанията в много области са много хубаво нещо,аз се възхищавам на знаещите и будни хора,но знаете ли колко хора с широка обща култура си седят вкъщи о обикалят безрезултатно бюрата по труда...В този смисъл казвам,че не трябва да се учи самоцелно,само за едната обща култура,тя е важна но не е достатъчна за да живееш като човек след това,а не да мизерсваш.Аз лично не искам да съм знаеща и гладна!Но...това си е мое мнение....
Crematory,защо не си доволна от Уни-то?Не че аз чувам кой знае какво добри отзиви ама....да питам
-
iiccoo
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
абе и да обясняваш и да не обясняваш не можеш да излезеш на главаCrematory написа:Вие пък...на 25 никой няма да ви избере. Първото влизате в младежкия съюз на някоя партия
след като поживеят малко ще видят,че по добре в унито за знания отколкото навън без
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
-
iiccoo
Чакай сега.Аз не съм казал навън без.Казах , че е по-добре с добра специалност да си я учиш отколкото гадна да си губиш времето което определено е многоalhimikat написа:абе и да обясняваш и да не обясняваш не можеш да излезеш на глава
след като поживеят малко ще видят,че по добре в унито за знания отколкото навън без
Те и на 40 да взимат за президент хората все ще са си толкова колкото са завършили.Все пак няма да измрат всички историци и да останат двама да се борят в кампанията за държавен глава.Признай си най-накрая, че примера за президент беше тъп.Крематори написа:Вие пък...на 25 никой няма да ви избере. Първото влизате в младежкия съюз на някоя партия, после се кандидатирате за депутат, после министър и най-накрая премиер или президент Кариера
Не виждам какво му е тъпото...
Това все пак е показателно.В чужбина не съм чула историк да мизерства...да ,вярно,че вижеем в БГ все пак и сме в преход...тежко е.Проблемът с работата е сериозен.но се отнася за всички специалности...Но пак казвам -решението всеки си взима сам...Според мен човек трябва да следва това,за което мечтае или му е интересно,защото тогава ще има перрспектива и ще се развива все повече и повече...
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
евала - това е истинаgot написа:Но пак казвам -решението всеки си взима сам...Според мен човек трябва да следва това,за което мечтае или му е интересно,защото тогава ще има перрспектива и ще се развива все повече и повече...
всеки сам си знае, но тук си го казваме публично
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
-
iiccoo
Има, има
Но както и да е.. важното е да се изучим, за да влезем в 10-те % висшисти в България. А всеки сам си решава какво да учи, защо, как, кога и такива други.. Вие, които ще кандидатствате с история поне имате по-голям избор на специалности! Завършвате и ставате иманяри
Но както и да е.. важното е да се изучим, за да влезем в 10-те % висшисти в България. А всеки сам си решава какво да учи, защо, как, кога и такива други.. Вие, които ще кандидатствате с история поне имате по-голям избор на специалности! Завършвате и ставате иманяри
Да съм кандидат-студент,
първа радост е за мен!
първа радост е за мен!