РЕАЛИЗАЦИЯ СЛЕД ВИСШЕТО

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Agileh
В началото бе словото

Мнение от Agileh »

Много сте ми интересни обаче...защо сме мислили само за разботата...ами нали за това учим,за да можем един ден да приложим наученото на практика и да получим нещно срещу това!Не казвам,че работата трябва да е основната цел,но в крайна сметка нали затова са тези 5 години!Общата култура и знанията в много области са много хубаво нещо,аз се възхищавам на знаещите и будни хора,но знаете ли колко хора с широка обща култура си седят вкъщи о обикалят безрезултатно бюрата по труда...В този смисъл казвам,че не трябва да се учи самоцелно,само за едната обща култура,тя е важна но не е достатъчна за да живееш като човек след това,а не да мизерсваш.Аз лично не искам да съм знаеща и гладна!Но...това си е мое мнение....

Crematory,защо не си доволна от Уни-то?Не че аз чувам кой знае какво добри отзиви ама....да питам :)
iiccoo

Мнение от iiccoo »

Crematory написа:хохо, с история се става президент, дечица :lol: Ей го Първанов...или съпруга на президент - жена му :wink:
Да бе ама за 4 години колко историци излизат и колко места за президент се откриват. :shock: :lol:
Аватар
Agileh
В началото бе словото

Мнение от Agileh »

iiccoo написа:
Crematory написа:хохо, с история се става президент, дечица :lol: Ей го Първанов...или съпруга на президент - жена му :wink:
Да бе ама за 4 години колко историци излизат и колко места за президент се откриват. :shock: :lol:
Именно!!!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Вие пък...на 25 никой няма да ви избере. Първото влизате в младежкия съюз на някоя партия, после се кандидатирате за депутат, после министър и най-накрая премиер или президент :lol: Кариера :D
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Crematory написа:Вие пък...на 25 никой няма да ви избере. Първото влизате в младежкия съюз на някоя партия :D
абе и да обясняваш и да не обясняваш не можеш да излезеш на глава
след като поживеят малко ще видят,че по добре в унито за знания отколкото навън без
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
Agileh
В началото бе словото

Мнение от Agileh »

alhimikat,ти от позицията на някой 50 годишен преживял и препатил се изказваш :wink:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

ми ти от къде знаеш на колко е :lol: може да е позакъснял и осъзнал кандидат-студент :twisted:
Аватар
Agileh
В началото бе словото

Мнение от Agileh »

Може,може...аз само предполагам :lol:
iiccoo

Мнение от iiccoo »

alhimikat написа:абе и да обясняваш и да не обясняваш не можеш да излезеш на глава
след като поживеят малко ще видят,че по добре в унито за знания отколкото навън без
Чакай сега.Аз не съм казал навън без.Казах , че е по-добре с добра специалност да си я учиш отколкото гадна да си губиш времето което определено е много :wink:
Крематори написа:Вие пък...на 25 никой няма да ви избере. Първото влизате в младежкия съюз на някоя партия, после се кандидатирате за депутат, после министър и най-накрая премиер или президент Кариера
Те и на 40 да взимат за президент хората все ще са си толкова колкото са завършили.Все пак няма да измрат всички историци и да останат двама да се борят в кампанията за държавен глава.Признай си най-накрая, че примера за президент беше тъп. :wink:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Не виждам какво му е тъпото... :? Това все пак е показателно.В чужбина не съм чула историк да мизерства...да ,вярно,че вижеем в БГ все пак и сме в преход...тежко е.Проблемът с работата е сериозен.но се отнася за всички специалности...Но пак казвам -решението всеки си взима сам...Според мен човек трябва да следва това,за което мечтае или му е интересно,защото тогава ще има перрспектива и ще се развива все повече и повече...
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

got написа:Но пак казвам -решението всеки си взима сам...Според мен човек трябва да следва това,за което мечтае или му е интересно,защото тогава ще има перрспектива и ще се развива все повече и повече...
евала - това е истина
всеки сам си знае, но тук си го казваме публично :)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
iiccoo

Мнение от iiccoo »

got написа:в БГ все пак и сме в преход...тежко е.
България е в преход още от 17 век :shock: Т'ва няма да се промини.Винаги ще сме в преход, винаги ще се правят промени с цел да се догони някой друг.И всичко идва в България ( както Ренесанса ) с 100-200 години след другите страни :?
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

недей така...нещата ще се променят-искаме,не искаме,след няколко години ще сме в ЕС...няма накъде по-надолу да ходим...
Аватар
Marti4ka
В началото бе словото

Мнение от Marti4ka »

Има, има :D
Но както и да е.. важното е да се изучим, за да влезем в 10-те % висшисти в България. А всеки сам си решава какво да учи, защо, как, кога и такива други.. Вие, които ще кандидатствате с история поне имате по-голям избор на специалности! Завършвате и ставате иманяри :lol:
Да съм кандидат-студент,
първа радост е за мен!
Аватар
Bagpipe
От дъжд на вятър

Мнение от Bagpipe »

@Мартичке

...9,7% :lol:
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз :D
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”