За всички кандидат-прависти
Модератор: Boromir
- явор
- Летописец Виртуоз
Е в тази тема са писали повечко хора... Токувиж решили да дойдат! Пък и не забравяй тези, които само гледат постовете, а не пишат. А и всеки като каже на още двама-трима души... Направихме си групата 
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
я само уточни за коя тема става въпрос, че така се получава лека двусмислицаявор написа:Е в тази тема са писали повечко хора... Токувиж решили да дойдат! Пък и не забравяй тези, които само гледат постовете, а не пишат. А и всеки като каже на още двама-трима души... Направихме си групата
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
-
nqma_takava
- Пишете, о, братя
Такаааааа....
Мисля и аз да се присъединя към веселата групичка на бъдещите прависти (стига да съм приета на първо класиране)!!!
Обаче имам едно въпросче - как ще се познаем??? Защото сигурно ще има много хора, които да седят отпред и... някак ще ми е тъпо да обикалям групичките и да питам "Вие правистите ли сте?!?"
По-ранният час е за тези, които ще плащат на касите в Ректората, така ли???
Мисля и аз да се присъединя към веселата групичка на бъдещите прависти (стига да съм приета на първо класиране)!!!
Обаче имам едно въпросче - как ще се познаем??? Защото сигурно ще има много хора, които да седят отпред и... някак ще ми е тъпо да обикалям групичките и да питам "Вие правистите ли сте?!?"
По-ранният час е за тези, които ще плащат на касите в Ректората, така ли???
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Абе колеги последно какво се разбираме за въпросната среща.Моето предложение е най-после да фиксираме със сигурност някакъв час който вече да е без право на обжалване за да не стане така във Вторник всеки да се влачи по различно време на срещата и така да се разминем.Дайте най-накрая да се разберем на 100%за мястото и часа за да няма след това кой разбрал,кой неразбрал.Скъпи колеги апелирам към Вас най-накрая да постигнем някакъв консенсус по този казус.everyday_ написа:на братята отстрани не пече, спокойно...и много ясно, че после ще се полива... погледнете тук: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... c&start=15
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
като ходих да си подавам документите за изпитите жаната, която ги прие се оказа, че е от ЮФ и каза, че от задочно към редовно нямаш никакви проблеми само молба трябва да си подадеш след първата година...питах за успеха и тя ми каза, че и успех не ти трябва да имаш висок...така, че проблеми никаквиlily19 написа:Здравейте.
Искам да попитам какво смятате за право задочно?Трудно ли е да се прехвърлиш от задочно редовно?И 26 бал стига ли?:)
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
:)
Супер.Дано ми стигне бала.
))