Става въпрос,че ще се записваме заедно всички новоприети студенти от ПРАВО или?явор написа:Предложих да се запишем заедноДенят ще е вторник. Часът още го уточняваме, защото искаме да се съобразим с желанията на всички! Кажи ни и своето?
За всички кандидат-прависти
Модератор: Boromir
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Ами и аз това отдавна говоря, ама... Кажи си и ти твоето предложение за час. Мен това 9:30 ми звучи добре. Може би трябва да има 2 часа. Един за тези, които не са си платили таксите по банков път, и след 30тина минути друг - за тези, които си имат квитанции. Например 9 и 9,30 
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
С вас съм!Сутринта си е екстра.Само остава да фиксираме точен час.явор написа:Ами и аз това отдавна говоря, ама... Кажи си и ти твоето предложение за час. Мен това 9:30 ми звучи добре. Може би трябва да има 2 часа. Един за тези, които не са си платили таксите по банков път, и след 30тина минути друг - за тези, които си имат квитанции. Например 9 и 9,30
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Последно във Вторник 10ч.на стълбите със статуите на двамата братя.Това ли остава последно?everyday_ написа:и какво значи 9:30 и 10ще се чакаме демек..така ли...че аз сигурно ще съм си платила таксата по банков път, ама докато стигна от гарата до Ректората точно в подобен пиков час...си е бавничко
- явор
- Летописец Виртуоз
За тези, които са платили по банков път. За останалите - 9,30. ОК?НОМЕР ЕДНО написа:Последно във Вторник 10ч.на стълбите със статуите на двамата братя.Това ли остава последно?everyday_ написа:и какво значи 9:30 и 10ще се чакаме демек..така ли...че аз сигурно ще съм си платила таксата по банков път, ама докато стигна от гарата до Ректората точно в подобен пиков час...си е бавничко
П.П.На братята няма ли да пече, знам ли слънцето къде се намира тогава
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
О.К.Разбрахме се.явор написа:За тези, които са платили по банков път. За останалите - 9,30. ОК?НОМЕР ЕДНО написа:Последно във Вторник 10ч.на стълбите със статуите на двамата братя.Това ли остава последно?everyday_ написа:и какво значи 9:30 и 10ще се чакаме демек..така ли...че аз сигурно ще съм си платила таксата по банков път, ама докато стигна от гарата до Ректората точно в подобен пиков час...си е бавничко
П.П.На братята няма ли да пече, знам ли слънцето къде се намира тогава![]()
![]()
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ами аз като гледам ще идвам на 8-и, но не мога да кажа точно кога.Ако успея ще дойда на срещата...
Бащата май има дело в София и не знам дали и колко ще трябва да го изчакам, пък и не знам в колко ще тръгнем от Свиленград.
Но ще гледам на направя всичко възможно да дойда
П.П. А после като се запишем (бел.а. дано ме приемат
) ще ходим ли някъде или ... ?
Бащата май има дело в София и не знам дали и колко ще трябва да го изчакам, пък и не знам в колко ще тръгнем от Свиленград.
Но ще гледам на направя всичко възможно да дойда
П.П. А после като се запишем (бел.а. дано ме приемат
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
E па как няма да ходим!Нали трябва да се полее!jantex написа:Ами аз като гледам ще идвам на 8-и, но не мога да кажа точно кога.Ако успея ще дойда на срещата...
Но ще гледам на направя всичко възможно да дойда![]()
П.П. А после като се запишем (бел.а. дано ме приемат) ще ходим ли някъде или ... ?
- явор
- Летописец Виртуоз
Ако това ще е уговорката, да помоля Crematory да сложи едно важно съобщение във форума? 
П.П. Може да поканим и другите да ги видим, а пък правистите да се запишем заедно... Или пък само среща на правистите?
П.П. Може да поканим и другите да ги видим, а пък правистите да се запишем заедно... Или пък само среща на правистите?
Отворете сърцата си
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
е то за трима шматоци само няма смисълявор написа:Ако това ще е уговорката, да помоля Crematory да сложи едно важно съобщение във форума?
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
на братята отстрани не пече, спокойно...
и много ясно, че после ще се полива... погледнете тук: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... c&start=15
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!