Математика II

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
plamma
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от plamma »

Относно 10та задача на мат2: Първо разписах модула със знания от 7ми клас! :lol: Получи се така, че подмoдулната величина трябва да е <=1 или >=-1! А оттук лесно се стига до извода, че това всъщност представляват абсолютни стойности на функцията! Остава само да разгледам близо 6 случая, в зависимост от стойността на B!
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

Ами браво, че ти е стигнало търпението да ги разгледаш, аз се отказах на втория ;)
Иначе поздравления за оценката :)
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Аватар
plamma
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от plamma »

А относно 9та здача: ето, там търпението ми се изчерпа! :evil: Повече от половин час и оправях сметки (При тази задача единственото страшно бяха те!!! Но бяха способни да объркат доста!) И когато най-сетне получих отговора, толкова се бях "разгорещила", че изпсувах (от радост)! Момчето до мен се сръписа направо! :lol:
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

Ами решението ми на 9-та е на половин страница, ама кой да го види бързо :)
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
aaa66
В началото бе словото

Мнение от aaa66 »

Значи решението на 9 задача , което е показано никак не ми допада и затова ви предлагам моето. То е написано накратко (някои от твърденията, които съм приел за дадени трябва да се докажат, но доказателството им не е много трудно.
Та ето го моето решение и очаквам мненията ви:
http://img291.imageshack.us/img291/4007/zad9pq4.jpg

или

http://i.data.bg/06/08/06/43743_orig.jpg
Аватар
Martin_P
В началото бе словото

...

Мнение от Martin_P »

аз пък бях сиг, че на Мат 1 ще изкарам мн и Мат 2 се поизложих бая, наблягайки на 10та задача, която така и нереших. Но на Мат 1 имам абсолютно верни отг на 9 задачи и имам само 5.30! Направо съм бесен. Не виждам какво друго освен отг има значение. Ако искат по-добре описани задачи да ми дадат още час и половина тогава :x :evil: :evil: :evil:
Къде отиваш ти?!
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Тук може би ролята на поверяващите не е голяма, но все пак представете си как след цял ден сверяване на отговори и решения, вече проверяващият с изцъклени очи сверява набързо почти само отговорите. Задача, ненаправена докрай - минимални точки, решена цялата макар и не толкова подробно - 4 точки. :roll:
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Много ясно, че решението е от голямо значение. А какво се оплакваш от липсата на време - за всички е еднакво все пак.

Аз днес реших да пробвам да реша десета от мат 2 по начина, по който я бях почнала на изпита (само, че там като смятам f(1) пиша, че е равно на b+c :( ) и общо взето ми се получи всичко. Но както и да е, важното е да вляза. :)
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”