За всички кандидат-прависти

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

явор написа:Предложих да се запишем заедно :roll: Денят ще е вторник. Часът още го уточняваме, защото искаме да се съобразим с желанията на всички! Кажи ни и своето? :D
Става въпрос,че ще се записваме заедно всички новоприети студенти от ПРАВО или?
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

да...ако евентуално сме приети на първо класиране
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

everyday_ написа:да...ако евентуално сме приети на първо класиране
За приети сме приети.Давай да се разберем за срещата.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ами и аз това отдавна говоря, ама... Кажи си и ти твоето предложение за час. Мен това 9:30 ми звучи добре. Може би трябва да има 2 часа. Един за тези, които не са си платили таксите по банков път, и след 30тина минути друг - за тези, които си имат квитанции. Например 9 и 9,30 :D
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

everyday_ написа:да...ако евентуално сме приети на първо класиране
За приети сме приети.Давай да се разбираме конкретно за срещата.
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

явор написа:Ами и аз това отдавна говоря, ама... Кажи си и ти твоето предложение за час. Мен това 9:30 ми звучи добре. Може би трябва да има 2 часа. Един за тези, които не са си платили таксите по банков път, и след 30тина минути друг - за тези, които си имат квитанции. Например 9 и 9,30 :D
С вас съм!Сутринта си е екстра.Само остава да фиксираме точен час.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

и какво значи 9:30 и 10 :lol: ще се чакаме демек..така ли...че аз сигурно ще съм си платила таксата по банков път, ама докато стигна от гарата до Ректората точно в подобен пиков час...си е бавничко :roll:
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

everyday_ написа:и какво значи 9:30 и 10 :lol: ще се чакаме демек..така ли...че аз сигурно ще съм си платила таксата по банков път, ама докато стигна от гарата до Ректората точно в подобен пиков час...си е бавничко :roll:
Последно във Вторник 10ч.на стълбите със статуите на двамата братя.Това ли остава последно?
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

НОМЕР ЕДНО написа:
everyday_ написа:и какво значи 9:30 и 10 :lol: ще се чакаме демек..така ли...че аз сигурно ще съм си платила таксата по банков път, ама докато стигна от гарата до Ректората точно в подобен пиков час...си е бавничко :roll:
Последно във Вторник 10ч.на стълбите със статуите на двамата братя.Това ли остава последно?
За тези, които са платили по банков път. За останалите - 9,30. ОК?

П.П.На братята няма ли да пече, знам ли слънцето къде се намира тогава :lol: :lol: :lol:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Отворете сърцата си ;)
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

явор написа:
НОМЕР ЕДНО написа:
За тези, които са платили по банков път. За останалите - 9,30. ОК?

П.П.На братята няма ли да пече, знам ли слънцето къде се намира тогава :lol: :lol: :lol:
О.К.Разбрахме се.
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Ами аз като гледам ще идвам на 8-и, но не мога да кажа точно кога.Ако успея ще дойда на срещата...

Бащата май има дело в София и не знам дали и колко ще трябва да го изчакам, пък и не знам в колко ще тръгнем от Свиленград.

Но ще гледам на направя всичко възможно да дойда :D

П.П. А после като се запишем (бел.а. дано ме приемат :) ) ще ходим ли някъде или ... ?
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

jantex написа:Ами аз като гледам ще идвам на 8-и, но не мога да кажа точно кога.Ако успея ще дойда на срещата...

Бащата май има дело в София и не знам дали и колко ще трябва да го изчакам, пък и не знам в колко ще тръгнем от Свиленград.

Но ще гледам на направя всичко възможно да дойда :D

П.П. А после като се запишем (бел.а. дано ме приемат :) ) ще ходим ли някъде или ... ?
E па как няма да ходим!Нали трябва да се полее!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ако това ще е уговорката, да помоля Crematory да сложи едно важно съобщение във форума? :D

П.П. Може да поканим и другите да ги видим, а пък правистите да се запишем заедно... Или пък само среща на правистите? :?
Отворете сърцата си ;)
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

явор написа:Ако това ще е уговорката, да помоля Crematory да сложи едно важно съобщение във форума? :D

П.П. Може да поканим и другите да ги видим, а пък правистите да се запишем заедно... Или пък само среща на правистите? :?
е то за трима шматоци само няма смисъл :wink:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

на братята отстрани не пече, спокойно... :lol: и много ясно, че после ще се полива... погледнете тук: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... c&start=15
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”