За всички кандидат-прависти
Модератор: Boromir
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
Не съм сигурна че "така правят всички" - знаеш ли колко са имали намерение да кандидатстват право и са се отказали, щото два предмета за готвене не са по силите и нервите на всеки. Не помня кога реших, че искам да следвам право - май в 4 клас, когато се отказах да стана космонафт. И това си е призвание като всичко друго - дано успея да вляза!
за правото съм съгласен, че в СУ е на най-високо ниво, но според мен голяма част от кандидат- студентите, кандидатсващи право не си дават сметка Защо го правят, а това е най-важният и всъщност първият въпрос. Голяма част просто се ръководят от масата, а масата се насочва към правото в СУ. Аз писах право доста назад в желанията си, сега съм приет МО в унсс, знам, че специалността там е по-добре развита от тази в СУ и вероятно ще се запиша. Жалко за редките филологии, които ми се изплъзват явно в СУ, ама съдба...
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Това, което го сочиш, го сочи на себе си!!! Явно не си дорасъл все още да общуваш учтиво в публични форуми!El_Salvador написа:Смисълът, който ТИ влагаш. Аз доколкото виждам всички си сравняват баловете и никой не се мисли за вече приет. А и след като не си кандидат-правист, не виждам защо седиш тук да даваш акъл на хоратасмисълът, който е вложен в този форум, не е подобаващ за хора, които все още не са изчакали и първо класиране.
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Да, но ми се струва , че поне поста му беше по тематаCircle Line написа:Това, което го сочиш, го сочи на себе си!!! Явно не си дорасъл все още да общуваш учтиво в публични форуми!El_Salvador написа:Смисълът, който ТИ влагаш. Аз доколкото виждам всички си сравняват баловете и никой не се мисли за вече приет. А и след като не си кандидат-правист, не виждам защо седиш тук да даваш акъл на хоратасмисълът, който е вложен в този форум, не е подобаващ за хора, които все още не са изчакали и първо класиране.
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
-
elenaanele
- В началото бе словото
Влизам във форума и като прегледах последните ви постове останах неприятно изненадана, че вече сте се изпокарали. Явно всички желаем да ни приемат в тази специалност щом пишем тук, но наистина по-добре да изчакаме до понеделник. А иначе аз съм приета в УНСС в интересна специалност, но както писах там се явих за всеки случай. А иначе наистина желая да уча право в СУ и се надявам това да ми се случи. А същото пожелавам и на вас. Така ще освободиме доста бройки за хора, които наистина държат да учат в УНСС.
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
здравейте
Здравейте бъдещи колеги юристи.Казвам колеги защото смятам,че с оценките които изкарах по БЕЛ 5.50 и история 5.63 с бал 28 ще съм приет още на първо класиране в най-яката специалност в най-якия ВУЗ.За момента съм приет ПРАВО в УНСС,но ако ме приемат и в СУ считам,че ще бъде престъпление да избера правото в УНСС пред това в СУ.Вярвам също така,че всички които сме тук ще се видим на 3 октомври в Юридическия факултет на Ректората.Успех на всички и на 7-ми да се видим всички приети на първо класиране.
Re: здравейте
Браво,струи от тебе оптимизъм просто !НОМЕР ЕДНО написа:Здравейте бъдещи колеги юристи.Казвам колеги защото смятам,че с оценките които изкарах по БЕЛ 5.50 и история 5.63 с бал 28 ще съм приет още на първо класиране в най-яката специалност в най-якия ВУЗ.За момента съм приет ПРАВО в УНСС,но ако ме приемат и в СУ считам,че ще бъде престъпление да избера правото в УНСС пред това в СУ.Вярвам също така,че всички които сме тук ще се видим на 3 октомври в Юридическия факултет на Ректората.Успех на всички и на 7-ми да се видим всички приети на първо класиране.
- явор
- Летописец Виртуоз
Flutterby написа:Предоставена ти е привилегията да излезеш първи с предложение!явор написа:Абе Вий казвайте каква е уговорката за 8ми![]()
![]()
явор написа:Ами аз предлагам да е сутринта. Да кажем, ще свършим до обяд. После ще седнем някъде всички(или поне някой) на маса и следобяда който на където ще ходиСамо дет не знам софиянци дали ще им се става рано и тези, които са не далеч от София, дали няма да предпочетат да тръгнат сутринта и да пристигнат по обед.
Моля, гласувайте!
Сутрин, обед, следобед? ЧАС???![]()
Аз съм за 1вото(предлагам към 8,30-9,00)
П.П. Гласуването не е анонимно!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jantex написа:Въпреки че много не зависи от мен кога ще ходя в София, а по - скоро от баща ми...Аз предлагам да идем да се запишем на 9-и ,за да можем да останем за мача на Левски вечерта...някой навит![]()
Ако пък всички речете 8-и сутринта, може и да се навия за 8-ми...просто трябва да заделя още 10 лв за още една нощувка...
raduslaf написа:В колко почва записването.Инче аз ще бъда в София на 7 така че най-вероятно ще отида сутринта в СУ
АЙДЕ КАЗВАЙТЕ СИ ИСКАНИЯТА, ЗАЩОТО ЗАПИСВАНЕТО ЗАПОЧВА ВЪВ ВТОРНИК! ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аз предлагам час...но ако не ви харесва казвайте, защото аз за един ден трябва да свърша и да се прибера...а и ще съм с една приятелка, която може би ще трябва да се запише, а тя май не е в Ректората...та аз прелагам към 9:30 - 10:00 във вторник...айде казвайте съгласни ли сте 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Къде ще се събирате бе сладури?Да няма парти на зайците-прависти,че и аз да се включвам.everyday_ написа:аз предлагам час...но ако не ви харесва казвайте, защото аз за един ден трябва да свърша и да се прибера...а и ще съм с една приятелка, която може би ще трябва да се запише, а тя май не е в Ректората...та аз прелагам към 9:30 - 10:00 във вторник...айде казвайте съгласни ли сте
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка: