PR
Модератор: Boromir
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
PR
здрасти!предлагам да се съберем кандидатите за PR !споделете бал и каквото друго искате!пък утре ще видим дали още ще сме кандидати или сме приети!
аз съм писала PR като първо желание.балът ми е 27.01
аз съм писала PR като първо желание.балът ми е 27.01
- Free`your`mind
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Тази специланост ми беше мечта отдавна, дори темата ми на устния за немска диплома беше свързана именно с нея, но... не намерих сили да се захвана с литература, просто мразя да зубря, а знам, че на подобни изпити именно това се толерира. Но не съжалявам, защото си избрах също толкова интересна и предизвикателна спеиалност, а знам, че с желание, всичко е възможно. Познавам хора, които се занимават с PR без да са завършили тази специалност 
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
.
и на мен отдавна ми е мечта!дано да стане.иначе много професии могат да се упражняват без да си завършил точно това,което работиш-и с PR е така,но много ми се иска да уча точно това.дано имам късмет!и не само аз! 
- Free`your`mind
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
здрасти
Здрасти.Моето 1 желание също е пиар и с 26.01 ме приеха.Въпреки че докрай си мислех,че ще ми стигне само за книгоиздаване.Много съм щастлива.Вече го полях.Честито на всички.
Дани,вече сме колежки(странно звучи,нали) и ще се видим на есен.Надявам се да се съберем само купонджии и готини хора в курса.
Дани,вече сме колежки(странно звучи,нали) и ще се видим на есен.Надявам се да се съберем само купонджии и готини хора в курса.