Ето с това мнение вече съм съгласна. Не е мястото тук да се обсъждат толкова фундаментални теми

Колкото до ученето, книгите, образованието въобще...да, така е, човек се учи до края на живота си.
"Номер едно", само искам да уточня, че не, аз не идвам от някое забутано село. Може да съм родена в София и родителите ми да са прекарали целия съзнателен живот до сега именно в столицата, но и не твърдя, че съм типичната софиянка...Едно вметване : татко ми, роден в провинцията, беше истински достоен човек, който знаеше цената на човешкия живот и ми се ще някой ден да притежавам поне 1/3 от знанията, които имаше той, въпреки че е бил роден на "село". А майка ми, родом от малко черноморско градче ( което е с история, все пак ), от абсолютно неграмотно семейство на преселници от беломорска Тракия, се е издигнала до поста на един доста уважаван и известен човек в медийните среди...Прави си изводите какво означава това кой къде е роден. Няма НИКАКВО значение. Да, аз съм комплексирана, но не по въпросите, които обсъждаме тук, смятам, че всеки таи някакви комплекси и в това няма нищо ненормално.
Просто се дразня, когато някой излишно изтъква значимостта си, но показва заедно с това твърде много слабости.
Съжалявам, че се намесих в тази тема и създадох един крайно ненужен спор. И в крайна сметка има много по-важни неща в живота. Пазете го, защото той е ценен.