Журналистика!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

И аз съм с бал 27.01 :) ..но все пак още нищо не се знае :? ....може тази година баловете за прием да са доста високи, така че се надявам поне за книгоиздаването да се закча :roll:
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Е няма значение колко са високи-с тези балове гаранция сте вътре журналистика :wink:
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

Нали класирането се извършва по реда на посочените желания, а не по бала? Някои може ли да го уточни това, моля :? , защото аз нещо се обърках.
iLLuSiOn
В началото бе словото

Мнение от iLLuSiOn »

Защо се взима само оценката по БЕЛ от дипломата...Аз си живея със заблудата че се взима и историята хаха...ужас..няма да се учи тая година явно :( feather ти с какви оценки си :(
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

5.25...24 бал...за нищо редовно не стига.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

iLLuSiOn написа: feather ти с какви оценки си :(
5.38 - литература
4.63 - журналистика-писмен
6.00- устен
6 от дипломата по БЕЛ

:)
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

fragle, предполагам за книгоиздаване може да стигне,а за останалите 2 на второ или трето може да стане :roll: Успех :wink:
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Мерси за окуражаването. Имам нужда от това след тази поредица от провали, за които не съм и подозирала. Здравето и животът са много по-важни. Хора, пазете родителите си..Те ви обичат и както вие, така и те имат нужда от вас. Аз загубих татко си 2 седмици преди изпитите и целият ми живот се промени..за минути. Така че ценете живота си. :)
Пожелавам успех на всички. Дано с някои от вас се видим на есен. И хубав остатък от лятото. Заслужавате го!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

fragile, моят бал ще стигне за журналистика или връзки задочно, но аз и това исках, за да мога да работя. Ще се радвам да бъдем колеги ;-)
Все пак, пожелавам ти да се впишеш в редовните специалности.
И... кураж!
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

По лични наблюдения вички от форума влизаме във ФЖМК. Не вярвам баловете да са се покачили драстично за специалностите там. Така че хора с бал дори 22 влизат, само че задочните специалности. но и това е нещо за онези, които наистина силно желаят да учат в този факултет. Едно само ме тревожи - имам много познати, които учат журналистика или PR и те ми казаха, че само с една специалност няма да "прокопсам ", т.е. ще трябва да помисля и за второ висше. Аз си мислех, че само с една специалност ще мина...но явно вече животът изисква да си "по- начетен " :wink: ...Най- важното е обаче, че щом стигнахме дотук сме истински survivor- и 8) и трябва много да се гордеем с това, пък после ще видим ! Искрено се възхищавам и на хора, които въпреки личните си проблеми, докрай се борят за своите цели! Шапка ви свалям! Ще се радвам да сме колеги наесен и да бъдем един сплотен колектив :)...

Весело лято на всички, много позитивни и вълнуващи емоции 8) ENJOY!!!!
iLLuSiOn
В началото бе словото

Мнение от iLLuSiOn »

Моят бал е 22, не мога и да си мечтая за журналистическия :( направо не мога да повярвам че така стана... цяла година учене и накрая едно голямо нищо...:(
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Задочно...би могло! Спокойно всички, изчакайте утрешния ден, моля ви се, че и аз така се стряскам жестоко...
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

iLLuSiOn написа:Моят бал е 22, не мога и да си мечтая за журналистическия :( направо не мога да повярвам че така стана... цяла година учене и накрая едно голямо нищо...:(

хей,ако ще те успокоя и аз се издъних и то именно на устния :( но има шанс за задочно..пък и зависи на кое място кои специалности си поставил/а :) така че горе главата! :D
иначе всичко е въпрос на късмет-в това се убедих вече...това,че сме учили съвестно преди изпитите не може да се съпостави с конкретните обстоятелства на изпитите..за жалост.. :?
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Ани_87, ако не е тайна, колко имаш на устния? Просто си прерових в главата всички преподаватели от ФЖМК и не се сещам за никой със злобни сини очи. Има ли някой друг, който да е бил при тая комисия и да може да каже нещо повече, интересно ми е що за чудовище ви е препитвало, за да мога после да ви кажа как се е държал на лекциите при нас, ако вече сме имали при него - сещам се поне за 3ма със сини очи, или айде, нека са двама, понеже единия е всъщност със зелени и подозирам, че той е мъжът с брадата, дето не е задавал затапващи въпроси. Единият от двамата е едър, с брада, другият е слаб, със специфично "р" и изобщо много характерен говор, актикулация на думите и т.н. И двамата не са чудовища, остава да е бил някой, който не съм виждала. Тц тц тц, какви хора имало само...
Но описанието ме уби, наистина ме накара да се разровя из дебрите на паметта си за злите сини очи :)
Айде, и януари ще се видя с всички ви, като се прибера.
Дотогава - kiitos и moi moi!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

на устния мен ме изпитва Лозанов изкарах 5.50 обаче не ми стигна за журналистиката :cry: за сега PR дано да стане на второ...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”