ПРАВО?
Модератор: Boromir
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
3-4 месеца...и как ще да стане тази работа...ако материята е добре позната няма проблем, защото ученето става като вид преговор, но на човек, който има едва бегла представа за събитията да кажем от началото на Трета българска държава, пък и не само, е доста по-трудничко...греша ли или просто съм супер тъп и ограничен човек, имайки впредвид, че спадам към тази последната група хора? 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Everyday_ , всеки, който ще кандидаства с история, е в някаква степен запознат с материала. На ден спокойно се пише по една тема - това прави около месец. После имаш по приблизително два дни (общо два месеца), за да научиш една тема и около месец за преговор. Излизат четири месеца и човек изобщо не се преуморява, може да си излиза насам-натам, да си ходи където му е кеф и прочие....
The more I see of human beings
the more I like animals
the more I like animals
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
да, имам някаква идея от матеиала, но всичките им подробности и т.н. също трябва да се знаят, има някои неща, които са и по-сложни в смисъл объркани...незнам на мен лично 3-4 месеца трудно могат да ми стигнат...както и да е, може да съм по-малумна от другите, не знам 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Ти направи всичко, което зависи от тебе, останалото е въпрос на шанс
Относно това кой е умен и кой не - еми и аз не се вписвам в първата категория
Миналата година за предварителния по история бях научил половината теми (от чист мързел), а за редовния не знаех само две или три (вече от чиста тъпотия). Еми, падна се една от тях
В момента си пропилявам една година, за да уча философия, а не право
На всичко отгоре ме скъсаха и на един изпит, за който няма поправка преди септември (тук вече напускам познатите измерения на малоумието), така че ще ми се наложи да кандидатствам наново. Това пък автоматично ми праща по дяволите отличната оценка по литература от миналата година, т.е. пак ще ходя на изпит по БЕЛ. Еми, май аз съм тъпият, а?
Учи си спокойно и не се притеснявай излишно. То ако е писано, ще стане. Ако пък не е, винаги ще искочи нещо в последния момент, което да обезсмисли всичките ти положени усилия. Идеята е все пак да има такива от твоя страна, за да можеш с чиста съвест да се надяваш на успех.
Късмет!
Относно това кой е умен и кой не - еми и аз не се вписвам в първата категория
В момента си пропилявам една година, за да уча философия, а не право
Учи си спокойно и не се притеснявай излишно. То ако е писано, ще стане. Ако пък не е, винаги ще искочи нещо в последния момент, което да обезсмисли всичките ти положени усилия. Идеята е все пак да има такива от твоя страна, за да можеш с чиста съвест да се надяваш на успех.
Късмет!
the more I like animals
the more I like animals
- пикси
- Драскач
- Курс: втори
fank0_, не че не съм съгласна. Ама по една тема на ден, когато си на училище и клатиш крачета, сладък. Когато обаче си я попрескочил тази сладка възраст...нощите са и дълги, и бели, и всякакви, само не и достатъчни. Пък и си е хубаво материята да отлежи.
При мен би следвало да е доста отлежала, ама не е. Още бера плодовете на знанието
Лошо няма, нова КСК, нов късмет! И като за пръв път не правя селекция според личен вкус на темите. Май седнах и заучих....Ама отдавна, че да е солидно затвърдено.
А сега се хвърлям стремглаво към славната дата 3 март
Чака да донапиша всички мили случки и евентуално да поспя.
Успех, не се ядосвай за пропиляната година. Това е вид тренинг.
При мен би следвало да е доста отлежала, ама не е. Още бера плодовете на знанието
А сега се хвърлям стремглаво към славната дата 3 март
Успех, не се ядосвай за пропиляната година. Това е вид тренинг.
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Мерси everyday_, ще се оправим все някак си
Само накрая да не излезе, че пак нас са ни оправили без да разберем
пикси, то и виното е по-хубаво като отлежи повечко, което не значи, че не можеш да си го пиеш и иначе
А иначе за нощите си много права - тоя живот в стил инсомния определено започва да ми бърка в здравенцето
Пък ползата за момента си е общо взето нулева...
Както каза преди някой и друг ден баща ми - в тоя живот с пари не можеш да си купиш само две неща - здраве и време
пикси, то и виното е по-хубаво като отлежи повечко, което не значи, че не можеш да си го пиеш и иначе
Както каза преди някой и друг ден баща ми - в тоя живот с пари не можеш да си купиш само две неща - здраве и време
the more I like animals
the more I like animals
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
zdr
Е колеги и аз се присъединявам към вас.БЕЛ 5.50 История 5.63 Бал 28.26.Ще се видим на 3 октомври в ЮФ на Ректората 
Последно промяна от НОМЕР ЕДНО на 06 Авг 2006, 07:23, променено общо 1 път.
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
Еми честно казано, темите, които аз научих, ги научих за 2 седмици и после само преговарях. Точно толкова време ми трябваше яко четене вкъщи за да науча Средновековие и Възраждане за предварителния в Благоевград, а то да се падне Съединението, но нищо... Аз така или иначе нова история не научих и 1 тема и хич не съжалявам. Бъдещи кандидат-студенти, стискайте ми палци да триумфирам в понеделник, а аз стискам палци на вас да се преборите с темите! Не са кой знае какво, само един съвет от мен - не се зъбивайте да зубрите излишни имена и дати, учете с разбиране и ще стане. Успех ви догодинаfank0_ написа:По мое мнение темите по история спокойно могат да се напишат и научат за 3-4 месеца
Майййкооо как съм ги учил!!! Бях назубрил цялото название на Историята на Паисий-История славяноболгарская о болгарском народе,царяй,святих болгарския и о вся деяния и бития болгарская или нещо такова...гасииииrepi-s-lychec написа:Еми честно казано, темите, които аз научих, ги научих за 2 седмици и после само преговарях. Точно толкова време ми трябваше яко четене вкъщи за да науча Средновековие и Възраждане за предварителния в Благоевград, а то да се падне Съединението, но нищо... Аз така или иначе нова история не научих и 1 тема и хич не съжалявам. Бъдещи кандидат-студенти, стискайте ми палци да триумфирам в понеделник, а аз стискам палци на вас да се преборите с темите! Не са кой знае какво, само един съвет от мен - не се зъбивайте да зубрите излишни имена и дати, учете с разбиране и ще стане. Успех ви догодинаfank0_ написа:По мое мнение темите по история спокойно могат да се напишат и научат за 3-4 месеца