кой ще се записва...и какво!!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
milady
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от milady »

"заедно в СУ". Ех миналата година каква треска ни тресеше с приятелката ми с която заедно учехме история и се подкрепяхме! Честно казано ако не беше тя, сигурно щях да се побъркам. И все пак един съвет от мен за всички, които са на моя хал отпреди 1 година: по-добре недейте да имате много високи очаквания, за да не се разочаровате. Аз постъпих точно така-скъсах се от учене и нерви, а сега вече като съм вътре осъзнавам, че и с по-малко щях да се справя, и малко нещо се разочаровах...
"Този, който говори на чужд език, би трябвало да е благодарен дори и само за това, че е бил разбран."
Инадзо Нитобе
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

явор написа:Мойто познати пък вече не ме търсят, защото си мислят, че никога нямам време, въпреки че за тях бих отделил и на мен ми става все по-гадно :cry:
ми потърси ги ти, може и на тях да им е кофти, като си мислят, че вече не се сещаш и не те е грижа за тях 8) ...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

явор написа:Иначе аз в класа нямам конкуренция, а извън него познатите ми конкуренти са всички много добри хора и аз искрено им пожелавам да сме заедно всички в СУ. :roll:
Ех, де да можех да кажа и аз така за моя клас! От 24 човека 7 ще кандидатстват с история (а сме МГ, кво ли да мисля за ЕГ). Иначе една приятелка, която вече не смятам за такава, така ме предаде, че още не ми се вярва... Пожелавам ви никога да не ви прецаква близък човек. Много боли!
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

nrggirl написа:
явор написа:Мойто познати пък вече не ме търсят, защото си мислят, че никога нямам време, въпреки че за тях бих отделил и на мен ми става все по-гадно :cry:
ми потърси ги ти, може и на тях да им е кофти, като си мислят, че вече не се сещаш и не те е грижа за тях 8) ...
Нормално е като е така, но не ми остава време(ужасно звучи това, което току що написах) ... Добре, че наще не са с болни амбиции и мнението им за качеството на образованието в НБУ и ВСУ вече не толкова ниско. Даже майка ми, която е учила право в СУ и знае каква е разликата от 2 месеца вече предпочита да уча в НБУ, вместо да рискувам 1 година да се прехвърлям :roll:
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

Тичкам още на 8-ми да се записвам в ЮФ на СУ специалност Право.
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

От няколко дни не съм се вясвала тук, а сега чета кой къде е приет(признавам,че не дочетох цялата тема). Има класиране ли вече? Защо не го намирам никъде, а в персоналната информация не пише нищо? Помоооооооооооооооооощ, к`во става :shock:
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Темата е от миналата година. ;) :)
Изображение
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

Nazi написа:От няколко дни не съм се вясвала тук, а сега чета кой къде е приет(признавам,че не дочетох цялата тема). Има класиране ли вече? Защо не го намирам никъде, а в персоналната информация не пише нищо? Помоооооооооооооооооощ, к`во става :shock:
Хаха ШАШ :!: В какво съм се превърнала вече,тц тц тц
Мерси :wink:
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

от миналата, но и ние ще пишем утре в нея....въпреки че аз ще участвам и в трите класирания....балът ми е 27, но няма да ми стигне за политология :(
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”