биология или молекулярна биология?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
alteia
В началото бе словото

Мнение от alteia »

TheSnake написа:аз съм навита за среща на БФ :D ще се радвам да се запозная с бъдещите си колеги :lol: разбира се нека изчакаме класирането да няма изненади :? :shock:
Съгласна съм, ще бъде интересно! ;)
Аватар
крис
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от крис »

И аз съм за :)
Аватар
крис
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от крис »

то аз съм за обаче с тия, които не сме от софия ще е трудно...
Аватар
TheSnake
В началото бе словото

Мнение от TheSnake »

и аз не съм,но ако ни приемат все ще се организираме някак...срещата е с цел да се запознаем и опознаем още в началото а и мисля,че е много хубава идея "среща на зайците от БФ" :wink:
Умен е този ,който греши.Глупав е този,който повтаря грешките си!
Аватар
lady_eve
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lady_eve »

хаха, още в предишния ми форум /на гимназията/ едно време се славех, че все правя форум-срущи :oops: Всеки си има слабости :lol:
Memento mori!

Изображение
Аватар
крис
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от крис »

е че хубава слабост си имаш :wink: и според мен ще е мнн интересно да се видим, че да не се гледаме после като мишки в трици :lol: (извинявам се за сравнението :) мн се надявам да си допаднем
Аватар
lady_eve
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lady_eve »

Разбира се :) Може още сега да се пльоснем във форум на нашия поток :lol:
Memento mori!

Изображение
m_tz
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от m_tz »

бройте ме и мен за срещата на био-зайцитеее! :D
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
Аватар
lady_eve
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lady_eve »

Хаха, ето и специалитетът от едно-времешния форум на ІАЕГ:

Списъче:
lady_eve
kristina
TheSnake
alteia

m_tz

Само не знам за всички дали са момчета или момичета, първите са в синьо, а вторите - в червено. .За дата нещо от типа на 2 септември? /събота е и се предполага, че моретата не са ни на главата вече/ За място някоя любима кръчма около 5те кюшета? Давам го по-конкретно, защото форум-срещите в АЕГ изискваха по 5-10 страници с "Еми кога ще е, къде ще е, някой да каже" и т.н. :)
След утре може да се запишат още хора :) Разликата с форума на АЕГ засега е, че там обикновено имаше 5-6-8-10-15-20 момчета и само 2-3 момичета.
Memento mori!

Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

^^^Вади сега,вади ни кирливите ризи :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
m_tz
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от m_tz »

lady_eve написа:Хаха, ето и специалитетът от едно-времешния форум на ІАЕГ:

Списъче:
lady_eve
kristina
TheSnake
alteia

m_tz

Само не знам за всички дали са момчета или момичета, първите са в синьо, а вторите - в червено. .За дата нещо от типа на 2 септември? /събота е и се предполага, че моретата не са ни на главата вече/ За място някоя любима кръчма около 5те кюшета? Давам го по-конкретно, защото форум-срещите в АЕГ изискваха по 5-10 страници с "Еми кога ще е, къде ще е, някой да каже" и т.н. :)
След утре може да се запишат още хора :) Разликата с форума на АЕГ засега е, че там обикновено имаше 5-6-8-10-15-20 момчета и само 2-3 момичета.

ееее аз с аватара- обложка на култов албум на феминистка рок група съм момиченцеееее :roll: хихи. ако не съм почнала някъде работа и не съм заета с преместване и т.н. аз съм съгласна за горепосоченото, само дайте подробни разсяснения за МЯСТОТО :D
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
Аватар
крис
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от крис »

хах майй ще си правим женско парти :wink:, мъжете никакви ги няма ...
Аватар
lady_eve
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lady_eve »

m_tz написа:
ееее аз с аватара- обложка на култов албум на феминистка рок група съм момиченцеееее :roll: хихи. ако не съм почнала някъде работа и не съм заета с преместване и т.н. аз съм съгласна за горепосоченото, само дайте подробни разсяснения за МЯСТОТО :D

Извини ме, някъде прочетох, че не си "съгласен" /явно по погрешка/ и оттам :? Ей сега ще оправя цвета :). Еми и да няма момчета, ние пак ще си се видим. Ама е странно, че няма, нали ви казах как беше преди /Старк, истината боли. Не че ми е било некомфортно, де :lol: 8) /. Други желаещи?

За мястото - явно пак ще слагаме за място бирария ХАЛБИТЕ на бул. Прага - от 5те кьошета малко по-нагоре по Прага, там има кафе "Прага" и зад него в дворче е и бирария "Халбите", ако е хубаво времето - отвън.
Memento mori!

Изображение
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

lady_eve написа: МБ пък чух, че можели /само те... но не е проверено инфо/ да правят магистратура в Медицинска.
наистина може :)
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Acolyte
В началото бе словото
Обратна връзка:

---

Мнение от Acolyte »

lady_eve написа: За мястото - явно пак ще слагаме за място бирария ХАЛБИТЕ на бул. Прага - от 5те кьошета малко по-нагоре по Прага, там има кафе "Прага" и зад него в дворче е и бирария "Халбите", ако е хубаво времето - отвън.
Ц. Нямате късмет, видях тая тема (по-скоро майка ми я видя, тази жена е по-притеснена от мене, прочете целия форум за 2 дена) и имам намерение да разваля дамската компания. Ще си позволя да дам едно предложение - може да направим срещата на открито, ако е хубаво времето, а да не се забиваме в някоя кръчма... лично предлагам Борисовата градина (околко бъдещия затвор :lol: ), а неща за консумиране можем да си намерим от всякъде.
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”