Спорт ?

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

Sally написа:Aз искам тенис, защото съм тренирала малко, но прекъснах и това би било страхотна възможност да почна пак:)
Къде по-точно си тренирала?Аз тренирам от 11г.Дори до скоро се и състезавах.
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

plamma написа:Аз пърчоначално си мислех за бокс, ама гаджето не дава- страх го е! :lol: С каланетика не ми се занимава! Мислех си за волейбол, защото съм 1.82, но съм чувала, че там се занимават много интензивно и отнема много време! Какво ще кажете, а? :?:
Е кво няма да го е страх.Току виж ако не слуша вземеш да го нокаутираш. :lol:
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

repi-s-lychec написа:Еми мноу просту сия шъ ви обеснъ, аку не напрайте са един семестър диаметър на мускула на ръката(не владея научни термини) 60 см за момчета и 45 за момичета и съответно за мускула на крака 70 см на 55 см ви късат по физкултура дисциплина фитнес. Ох, вдъхнових са...
60см бицепс, тея чуват ли се !?! Аз сега съм с 24-5см. За да ги направя 60см...след това ще могат спокойно да ме вземат специалност Химия :D
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

J`E`K`O написа:между другото тенис ракета никога не съм хващал, но винаги ми се е искало да го пробвам. Ако запиша спорт който не съм практикувал ще ме научат ли как се правят нещата? Или ти тикат хилката, арбалета .. в ръцете и ти да се оправяш вече?
Ако се запишеш при един с очила(Хлебаров) който си няма и грам представа от тенис,а е тренирал цял живот овчарски скок определено нищо няма да научиш.Той повече крещи отколкото преподава.
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

Sally написа:Бе, не знам, ама веднъж гледах "час" по тенис:))) във Биологическия факултет и общо взето беше една блъсканица, може някога някой да е обяснявал нещо, но какво не се знае :lol: По-запознатите да кажат, че аз нямам други наблюдения, де :wink:
:Мен ако питаш в часовете при Хлебаров повече се набляга на крещенето отколкото на преподаването.Друг е въпроса,че той си няма и грам представа за тенис,но иначе се прави на големия спец.На него силата му е в овчарския скок,а не да се прай на голямата работа на корта пред начинаещите.-това всеки го може-да крещи като истеричен и да се прави на велик.Незнам въобще защо са го сложили да преподава тенис.Мястото му не е там,а на полето с овцете.
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

monique написа:а ако например запиша тенис, трябва ли да имам собствена ракета или там ще ми дадат докато спортувам :)
Не е нужно да имаш.Ще ти дадат дървена.
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Мнение от repi-s-lychec »

J`E`K`O написа:
repi-s-lychec написа:Еми мноу просту сия шъ ви обеснъ, аку не напрайте са един семестър диаметър на мускула на ръката(не владея научни термини) 60 см за момчета и 45 за момичета и съответно за мускула на крака 70 см на 55 см ви късат по физкултура дисциплина фитнес. Ох, вдъхнових са...
60см бицепс, тея чуват ли се !?! Аз сега съм с 24-5см. За да ги направя 60см...след това ще могат спокойно да ме вземат специалност Химия :D
Химията прави физиката!
Аватар
plamma
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от plamma »

А защо никой не обсъжда шаха? :sad5: Шегичка!
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

plamma написа:А защо никой не обсъжда шаха? :sad5: Шегичка!
ми аз се чудя сега между шах, фитнес, тенис и бадминтон.
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

На мен много ми се иска да запиша тенис или някой зимен спорт, най-вече биатлон или ски-бягане...А възможно ли е да не се избере никакъв спорт?
Аватар
MATEVA
В началото бе словото

Мнение от MATEVA »

В училище тренирах баскет, но така и не изгря звездата на моя талант :D :wink:

Сега смятам да започна тенис. Или може би нещо по-екстравагантно като фехтовка или спортно катерене?

Имате ли някаква инфо за последното?
Аватар
plamma
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от plamma »

Ами, може да се каже! Ако погледнеш в справочника, под място на провеждане е записано СТЕНАТА, РЕКТОРАТ (точен цитат)! Ти си прави сам изводите! :naka:
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

Плуване!!!!!!! :lol: :lol: :lol: веднага се записвам!!аз и без тва мислех да си търся някъде да плувам като почнем,но сега научавам,че го има в програмата на СУ -това е просто чудесно :D дано няма никакви проблеми със записването там! :roll:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
zaharinka
От дъжд на вятър

Мнение от zaharinka »

Dita написа:на никой ли не му се плува??? :)

ако ме приемат пиша плуване и баскет ( или фитнес ако има)

същото, само че май предпочитам баскетбола :D
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

а в туризма точно какво се прави, айде някой да поясни
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”