Съгласна съм, ще бъде интересно!TheSnake написа:аз съм навита за среща на БФще се радвам да се запозная с бъдещите си колеги
разбира се нека изчакаме класирането да няма изненади
![]()
биология или молекулярна биология?
Модератор: Boromir
- lady_eve
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Хаха, ето и специалитетът от едно-времешния форум на ІАЕГ:
Списъче:
lady_eve
kristina
TheSnake
alteia
m_tz
Само не знам за всички дали са момчета или момичета, първите са в синьо, а вторите - в червено. .За дата нещо от типа на 2 септември? /събота е и се предполага, че моретата не са ни на главата вече/ За място някоя любима кръчма около 5те кюшета? Давам го по-конкретно, защото форум-срещите в АЕГ изискваха по 5-10 страници с "Еми кога ще е, къде ще е, някой да каже" и т.н.
След утре може да се запишат още хора
Разликата с форума на АЕГ засега е, че там обикновено имаше 5-6-8-10-15-20 момчета и само 2-3 момичета.
Списъче:
lady_eve
kristina
TheSnake
alteia
m_tz
Само не знам за всички дали са момчета или момичета, първите са в синьо, а вторите - в червено. .За дата нещо от типа на 2 септември? /събота е и се предполага, че моретата не са ни на главата вече/ За място някоя любима кръчма около 5те кюшета? Давам го по-конкретно, защото форум-срещите в АЕГ изискваха по 5-10 страници с "Еми кога ще е, къде ще е, някой да каже" и т.н.
След утре може да се запишат още хора
-
m_tz
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
lady_eve написа:Хаха, ето и специалитетът от едно-времешния форум на ІАЕГ:
Списъче:
lady_eve
kristina
TheSnake
alteia
m_tz
Само не знам за всички дали са момчета или момичета, първите са в синьо, а вторите - в червено. .За дата нещо от типа на 2 септември? /събота е и се предполага, че моретата не са ни на главата вече/ За място някоя любима кръчма около 5те кюшета? Давам го по-конкретно, защото форум-срещите в АЕГ изискваха по 5-10 страници с "Еми кога ще е, къде ще е, някой да каже" и т.н.![]()
След утре може да се запишат още хораРазликата с форума на АЕГ засега е, че там обикновено имаше 5-6-8-10-15-20 момчета и само 2-3 момичета.
ееее аз с аватара- обложка на култов албум на феминистка рок група съм момиченцеееее
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
- lady_eve
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
m_tz написа:
ееее аз с аватара- обложка на култов албум на феминистка рок група съм момиченцееееехихи. ако не съм почнала някъде работа и не съм заета с преместване и т.н. аз съм съгласна за горепосоченото, само дайте подробни разсяснения за МЯСТОТО
Извини ме, някъде прочетох, че не си "съгласен" /явно по погрешка/ и оттам
За мястото - явно пак ще слагаме за място бирария ХАЛБИТЕ на бул. Прага - от 5те кьошета малко по-нагоре по Прага, там има кафе "Прага" и зад него в дворче е и бирария "Халбите", ако е хубаво времето - отвън.
---
Ц. Нямате късмет, видях тая тема (по-скоро майка ми я видя, тази жена е по-притеснена от мене, прочете целия форум за 2 дена) и имам намерение да разваля дамската компания. Ще си позволя да дам едно предложение - може да направим срещата на открито, ако е хубаво времето, а да не се забиваме в някоя кръчма... лично предлагам Борисовата градина (околко бъдещия затворlady_eve написа: За мястото - явно пак ще слагаме за място бирария ХАЛБИТЕ на бул. Прага - от 5те кьошета малко по-нагоре по Прага, там има кафе "Прага" и зад него в дворче е и бирария "Халбите", ако е хубаво времето - отвън.