Къде по-точно си тренирала?Аз тренирам от 11г.Дори до скоро се и състезавах.Sally написа:Aз искам тенис, защото съм тренирала малко, но прекъснах и това би било страхотна възможност да почна пак:)
Спорт ?
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Е кво няма да го е страх.Току виж ако не слуша вземеш да го нокаутираш.plamma написа:Аз пърчоначално си мислех за бокс, ама гаджето не дава- страх го е!С каланетика не ми се занимава! Мислех си за волейбол, защото съм 1.82, но съм чувала, че там се занимават много интензивно и отнема много време! Какво ще кажете, а?
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
60см бицепс, тея чуват ли се !?! Аз сега съм с 24-5см. За да ги направя 60см...след това ще могат спокойно да ме вземат специалност Химияrepi-s-lychec написа:Еми мноу просту сия шъ ви обеснъ, аку не напрайте са един семестър диаметър на мускула на ръката(не владея научни термини) 60 см за момчета и 45 за момичета и съответно за мускула на крака 70 см на 55 см ви късат по физкултура дисциплина фитнес. Ох, вдъхнових са...
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ако се запишеш при един с очила(Хлебаров) който си няма и грам представа от тенис,а е тренирал цял живот овчарски скок определено нищо няма да научиш.Той повече крещи отколкото преподава.J`E`K`O написа:между другото тенис ракета никога не съм хващал, но винаги ми се е искало да го пробвам. Ако запиша спорт който не съм практикувал ще ме научат ли как се правят нещата? Или ти тикат хилката, арбалета .. в ръцете и ти да се оправяш вече?
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
:Мен ако питаш в часовете при Хлебаров повече се набляга на крещенето отколкото на преподаването.Друг е въпроса,че той си няма и грам представа за тенис,но иначе се прави на големия спец.На него силата му е в овчарския скок,а не да се прай на голямата работа на корта пред начинаещите.-това всеки го може-да крещи като истеричен и да се прави на велик.Незнам въобще защо са го сложили да преподава тенис.Мястото му не е там,а на полето с овцете.Sally написа:Бе, не знам, ама веднъж гледах "час" по тенис:))) във Биологическия факултет и общо взето беше една блъсканица, може някога някой да е обяснявал нещо, но какво не се знаеПо-запознатите да кажат, че аз нямам други наблюдения, де
-
НОМЕР ЕДНО
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
Химията прави физиката!J`E`K`O написа:60см бицепс, тея чуват ли се !?! Аз сега съм с 24-5см. За да ги направя 60см...след това ще могат спокойно да ме вземат специалност Химияrepi-s-lychec написа:Еми мноу просту сия шъ ви обеснъ, аку не напрайте са един семестър диаметър на мускула на ръката(не владея научни термини) 60 см за момчета и 45 за момичета и съответно за мускула на крака 70 см на 55 см ви късат по физкултура дисциплина фитнес. Ох, вдъхнових са...
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- ChiLL_PiLL
- Драскач
Плуване!!!!!!!
веднага се записвам!!аз и без тва мислех да си търся някъде да плувам като почнем,но сега научавам,че го има в програмата на СУ -това е просто чудесно
дано няма никакви проблеми със записването там! 
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)