Балообразуващите ?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

iiccoo

Балообразуващите ?

Мнение от iiccoo »

Днес си взех документите за унитата.Попълних всичко , но има едно нещо което ме затруднява.Тези балообразуващи предмети.
1-во там пише че оценките се попълват съгласно приложение 2 от справочника за СУ :shock: Аз нямам такъв и не знам за какво става дума.Някой ще ме светне ли как се попълват щото не искам да ме връщат и да дам още 11.50 за документи.
2-ро там на всички изброени предмети ли трябва да напиша общата оценка от средното или само на тези които са балообразуващи за моите специалности.
Моля помогнете ми защото след два дни си взимам дипломата и да мога да ги подам бързичко.
Аватар
Сиси
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Сиси »

Ами по принцип се пита предварително :) Но все пак, в документите , които попълвах аз (то си зависи и за къде са де...) мястото, където се вписват балообразуващите оценки беше мъркирано със знак "Попълва се от университета" - което ще рече от приемащия документите...

Не знам дали при теб е така, но все пак прегледай пак... :)
Аватар
Million
В началото бе словото

Мнение от Million »

iiccoo приложение 2 го има и тук в интернет:http://uni-sofia.bg/students+bg/admission+bg/baloobrazuwane/index.html можеш оттам да видиш кои са балообразуващите предмети за специалностите, които ще пишеш като желания и трябва да напишеш само тези оценки в документите...
iiccoo

Мнение от iiccoo »

Аха значи имат предвид кои предмети трябва да впиша, а не по какъв начин трябва да впиша оценката.И аз го знам това приложение, но мислих че е нещо друго.Мерси много :)
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър
Курс: четвърти

Мнение от united_colors »

А какво е рече "без оценката по профилирана подготовка" (в смисъл ако ми трябва оценката от чужд език, и то по-високата, аз няма да мога да си я напиша щото ми е профил ли ?)
iiccoo

Мнение от iiccoo »

Извинявам се за невежеството си , но какъв е тоя профил , че не схващам за какво говориш :( :oops:
Аватар
Million
В началото бе словото

Мнение от Million »

да не можеш да пишеш тази от профила, в твоя случаи е кофти щом тя ти е по-висока - при мен са еднакви...

но можеш да напишеш оценката от този чужд език, по който ти е най-висока оценката
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър
Курс: четвърти

Мнение от united_colors »

Ми след седми клас отидох в гимназия и се водя природо-математическа паралелка и имам 3 профила- англииски, математека и и нформатика :lol:
В осми клас съм учила само 6 предмета - горните 3 и БЕЛ ,физическо, рисуване и музика 8)
Аз мисля, че по моя въпрос отговора е следния:
Аз в дипломата получавам оценки за предметите от 9 до 12ти клас ,а тези от осми ми се водят профил и не мога да ги зимам тях за бал :lol:
Аватар
Million
В началото бе словото

Мнение от Million »

тези от осми клас не са ли си за дипломата след 8ми клас?
щото моят профил е езиков- българкси, английски и немски, ама не се вземат от 8-ми клас, а от повече часове през следващите години...но при вас може да е различно, нямам представа
iiccoo

Мнение от iiccoo »

Е да де без 8-ми :P От 9 до 12.
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Пишат се предметите, които трябват за образуване на бала - аз ги нанесох сама - български и история в моя случай.
Аватар
Bagpipe
От дъжд на вятър

Мнение от Bagpipe »

Аз ги написах всичките.... :lol: :oops:
...ама любезната госпожица, която приемаше документите нищо не каза...
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз :D
iiccoo

Мнение от iiccoo »

Assasiyah написа:Пишат се предметите, които трябват за образуване на бала - аз ги нанесох сама - български и история в моя случай.
Aко ще кандидатстваш с история има специалности които не са с история.Социология не е с история баообразуващ предмет , а с математика.Библиотечно ... е с чужд език.История и география с география. :wink:
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Да, така е, ама аз не съм писала всичките специалности (а май трябваше..) :wink:
Аватар
nadejda
В началото бе словото

Мнение от nadejda »

и аз писах всички оценки не само тия дето ми трябват. то няма значение в крайна сметка.. няма да ми вземат химията вместо английския я..ще си вземат каквото трябва :)
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”