статистика за редовния по география

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

Rysef написа:География и история - Исторически факултет . Прехвърляне в ГГФ - мисия невъзможна .
дам така е и доколкото разбрах май пове4е се набляга по история... дали съ6тото се отнася и за география и биология/?
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

аве ненам тея специалности си4ките не ме кефят единствено география и геология бих у4ила//...
Аватар
Jolly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolly »

и аз мисля,че не може да се прехвърляме от един фалултет в друг!ама нали знаете-всяко зло-за добро!като не е туризъм....чудо голямо!те ще съжеляват :twisted:
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Уффффффффф на мене първо желание ми е Социални дейности , ама за него бала ми е 26.60 и се съмнавям..........Иначе се надявам на География -28.25 :)
Аватар
Jolly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolly »

аз пък мисля че няма никакъв смисъл да чакаме някаква статистика!!!То е ясно че няма да излезе!!!!!!!!!!!:( :evil: :twisted:
Аватар
Jolly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolly »

в крайна сметка не очаквах такова пренебрежение към кандидатстващите с география!!!!
Geritoo
В началото бе словото

Мнение от Geritoo »

някой знае ли колко бройки общо има за кандидатсващи с география
Аватар
Jolly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolly »

ами не съм много сигурна, но ги смятах и са някъде към 150 доколкото ги сметнах :) :lol: 8)
Аватар
Jolly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolly »

а доколкото виждам всички искат да се прехвърлят туризъм.....не мисля обаче че става толкова лесно!В краина сметка трябват и хора за другите специялности :roll: :lol: :wink:
Аватар
hamann
В началото бе словото

Мнение от hamann »

За география бала ми е 25.17, а за геология 25.42 (най-много искам тия спецялности). Как се надявам да ми стигне! Може би на второ или на трето ще се класирам, но кой знае... :?
Ще умрат всички с изключение на Лили Иванова и Дънкан Маклауд!!!
gorillaz
В началото бе словото

Мнение от gorillaz »

Къде са резултатите де? :roll:
law87
В началото бе словото

Мнение от law87 »

Статистиката винаги е интересна, но явно за географията няма да излезе преди утре. Все пак в персоналното си инфо имаш представа колко кандидати имат по-висока оценка и колко- равна на твоята, така че все пак може да се ориентираш за шансовете си.
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”