Мисля, че глоба има само ако не се извадят нови документи в определен период от време... но не знам точно колко е дълъг този период...Regina написа:За изгубени лични документи глобата е солена!!!
Загубих си личната карта!
Модератори: svetlio.varna, Boromir
ха..снощи куките ми написаха акт за личната карта... покраи изпитите дето си я мъкнах извън документника .. и с това слагане и изваждане от джобчетата .. има една малка бабунка .. съвсем малко балонче с въздух на едното ръбче .. бахти кретените .. била "унищожена" .. тея няма вече за какво да се захванат .. аз ко съм виновна че материала им е некачаествен и така лесно се прецакват .. макар че мойта си е гладка почти като бебешко дупе.. глупава история
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
- Regina
- От дъжд на вятър
На брат ми са му казали да си помисли (!) колко иска да му е глобата - от 50 до 150 лв... Как да го тълкувам незнам, но ако не е солено това да хвърлиш грешни пари за това, че си загубил или са ти откраднати документите, здраве му кажи!Crematory написа:Глобата е като си ги загубиш за трети път и не е чак толкова солена, 100 лева е. Първият и вторият път са по 20 лева.
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Фрида Кало