Напротив. Ти си този, който пръв обърна листа и започна да намеква за моите "възгледчета" и т.н. и всичко това, защото си позволих наглостта да поставя под съмнение "подплатата" на самочувствието, което демонстрираше тук.нямазначение написа: Между другото, аз може да заслужавам много по-малко, отколкото имам, но очевидно и ти също, тъй като си един заядлив посредственик. Какво, нещо си глътна аргументите и започна с личните нападки, а?
изпит по история
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Magian
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ХАХа апсурд! Има си различен стил,собствена оценка и възпроизвеждане на наученото...мацката с 4.25 всъщтност дори не зацепваше, че въпреки безумния обем от 47 стр е пропуснала доста същесвени неща! Точно до постоянство е,тъй като аз не мога да зубря,но до такава степен бях попила нещата, че съм ги възпроивела почти буквално! Знам че ви е яд, а и не всички са възнаградени подобаващо за постоянството си...но това вече е шанс, по скоро малшанс!При мен така стана по испански...но това вече е друга тема!
- cRaZyDeViL
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
нямазначение, ама и ти почна адски да омръзваш. Разбрахме, че ти е крив светът, че всички в СУ са боклуци, че България е пълна с корумпирани педали, които само с тебе се занимават и т.н.нямазначение написа:Magian, не разбирам за какво трябва да се заяждаш. Като няма какво да кажеш, мълчи си. С живота колко съм се сблъскал и колко- не, си знам достатъчно добре. Ти си живей с възгледчетата, че хората от СУ са полубогове.
Ей такива индивиди "бунтари", "хейтъри" винаги са ми били интересни. Вечно недоволни, вечно някой друг им е виновен, винаги около тях има някаква конспирация.
И преди да почнеш да ме обвиняваш, че съм поредния опиянен будала, само да ти загатна, че на предварителният изпит бях в същото положение - всичко написано по темата и 3.80. Освен това и дипломата ми е осрана, заради "заядливи даскали".
Към лошият ми късмет може да добавим и факта, че от целият материал по история не бях учил само 4 теми, а 2 от тях се паднаха в 2 от 3-те университета, в които кандидатствах и единствената ми хубава оценка е на сегашният изпит в СУ. И въпреки, че съм пълен нещастник, продължавам напред и все някак ще се оправя в живота, без постоянно да хленча и да ругая. Единствено сам мога да си помогна.
И като ти чета постовете, според мен само самочувствието ти е попречило на представянето в СУ. Критерии има и малко или много проверяващите се придържат към тях. Всяка друга проява на самоувереност изразяваща се в демонстрация на "някакви невероятни интелектуални способности", отклоняване от темата и различно от всеприетото тълкувание на факти и събития, както и лично мнение се наказват. Не си професор, за да изразяваш своя поглед върху нещата.
Дано осъзнаваш това. И не се чуди после защо зубрачите влизат, а ти не.
Не си единственият прецакан, няма да си и последният. Но не се дръж като глезено дете, което се къса да реве, когато не му дадат това, което иска. Имай достойство.
Imagination is more important than knowledge
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
cRaZyDeViL- ако имаш някакъв проблем с постовете ми, можеш да ги игнорираш, нали? И освен това, никъде не съм казал, че ВСИЧКИ в СУ са боклуци, че ВСИЧКИ са корумпирани и че НЯКОЙ се занимава с мен. Не съм бунтар или хейтър, но не съм и глупак, който не може да чете, чудещ се как да се заяде, като теб.
Нищо не можеш да кажеш, като ми четеш постовете. Тоест, ако вадиш същия извод, като този, че съм казал, че ЦЕЛИЯТ свят е корумпиран, да, прав си...
А какво осъзнавам, ти не можеш да кажеш. Аз обаче мога да кажа ти какво не осъзнаваш, защото е видно. А достойнството не ми е нужно- едно съм разбрал в този свят- голото достойнство те води в гроба.
Нищо не можеш да кажеш, като ми четеш постовете. Тоест, ако вадиш същия извод, като този, че съм казал, че ЦЕЛИЯТ свят е корумпиран, да, прав си...
Можеш да си мислиш, че си поставил нещо под съмнение, но това, което всъщност направи беше изсирането на няколко лични нападки без никаква "подплата". Относно твоите възгледчета- щом ми твърдиш, че няма корпуция, че и господ не знае коя тема ще се падне си едно-единствено нещо- идиот. Идиот.Magian написа:Напротив. Ти си този, който пръв обърна листа и започна да намеква за моите "възгледчета" и т.н. и всичко това, защото си позволих наглостта да поставя под съмнение "подплатата" на самочувствието, което демонстрираше тук.нямазначение написа: Между другото, аз може да заслужавам много по-малко, отколкото имам, но очевидно и ти също, тъй като си един заядлив посредственик. Какво, нещо си глътна аргументите и започна с личните нападки, а?
- Magian
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Поплачи си, мама... ще ти мине.нямазначение написа:Можеш да си мислиш, че си поставил нещо под съмнение, но това, което всъщност направи беше изсирането на няколко лични нападки без никаква "подплата". Относно твоите възгледчета- щом ми твърдиш, че няма корпуция, че и господ не знае коя тема ще се падне си едно-единствено нещо- идиот. Идиот.
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Както казах вече, ако си мислиш, че ме засягаш, обиждаш или че изобщо "мъдрите ти слова" достигат до мен, просто се лъжеш.Magian написа:Поплачи си, мама... ще ти мине.нямазначение написа:Можеш да си мислиш, че си поставил нещо под съмнение, но това, което всъщност направи беше изсирането на няколко лични нападки без никаква "подплата". Относно твоите възгледчета- щом ми твърдиш, че няма корпуция, че и господ не знае коя тема ще се падне си едно-единствено нещо- идиот. Идиот.
- cRaZyDeViL
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Да, прав си.нямазначение написа:cRaZyDeViL- ако имаш някакъв проблем с постовете ми, можеш да ги игнорираш, нали?
Виж опитвам се да ти обясня, че мога да се поставя в твоето положение. Ако намекваш, че не ми е ясно, че темите в СУ се знаят предварително - в голяма грешка си. На предварителният изпит лично с очите си видях, как минути преди да обявят темата една "пичка" беше вече започнала да я пише. Също така знам как задачите по математика в СУ се продаваха вечерта преди изпита в дата.бг. Други глупаци ходят на врачки и тем подобни, но може и да има резултат(знае ли човек). Аз самият се опитах да разбера темата в СУ на сегашният изпит(благодарение на братовчед си), но информацията ми не беше вярна. А е и всеизвестно за наместванията на резултатите и разпределянето на местата. Така, че не ми обяснявай какво осъзнавам или не, какво било видно.нямазначение написа:Аз обаче мога да кажа ти какво не осъзнаваш, защото е видно.
Не е там въпросът. Въпросът е да бъдеш над тези неща и да ги преодолееш.
Не те познавам, съдя за теб единствено по постовете ти, които са остри и агресивни, и с голяма доза самочувствие.
И все пак ти желая късмет, защото той е по-важен от "собствените ти знания" и "манипулациите в СУ и другите университети". Поне такова е моето мнение.
Imagination is more important than knowledge
- Rainbowman
- В началото бе словото
Най-смешното е,че след този пост започваш да обвиняваш другите в използването на необосновани и непровокирани лични нападки.......нямазначение написа: А Яворов, ако обичаш, изобщо не се и опитвай да го споменаваш, защото посредствените ти разсъждения говорят единствено, че не е физически възможно да разбереш каквото и да е от неговото творчество.
Аз може и да не разбирам напълно творчеството на Яворов,но ми се струва че в сравнение с твоите проблеми това е "бял кахър"......
С това аз излизам от спора,като предварително се извинявам ако някой от постовете ми е прозвучал обидно или арогантно,не съм имал подобна цел,просто си споделях мнението и смятам че го направих в рамките на добрия тон.
Яхнали ветровете на бурята,
препускахме към небесния гръм,
танцувахме сред грохота на мълнии
и раздирахме света.
и раздирахме света.
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
cRaZyDeViL- от кога е "високо" самочувствие (или пък "неподплатено") доброто запомняне на нещата, които си написал в една тема? В кой пост казах, че "темата ми е най-добрата в света", че да показвам "неподплатено самочувствие"? Аз наричам вашето "самочувствие" "памет".
Rainbowman- разсъжденията ти не бяха в рамките на добрия тон. Наричайки някой "мързелив глупак" по презумпцията, че има по-ниска оценка от теб, не е в рамките на този тон.
Rainbowman- разсъжденията ти не бяха в рамките на добрия тон. Наричайки някой "мързелив глупак" по презумпцията, че има по-ниска оценка от теб, не е в рамките на този тон.
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
О, не и аз не съжалявам.Последните 5-7 години историята се превърнаsunbreeze написа:...............
в моя страст и живот.Не без намесата на две мои учителки естествено, но
те просто ме насърчаваха, несъзнателно, но го правеха.И аз съм доволен
от това.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- Rainbowman
- В началото бе словото
Странно,преглеждам си постовете и не виждам къде съм нарекъл някого "мързелив глупак",но пък какво ли да очаквам от себе си,та аз едва чета.......нямазначение написа: Rainbowman- разсъжденията ти не бяха в рамките на добрия тон. Наричайки някой "мързелив глупак" по презумпцията, че има по-ниска оценка от теб, не е в рамките на този тон.
Яхнали ветровете на бурята,
и раздирахме света.
и раздирахме света.
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Наистина се превръща в страст, но не за всички, които я учат. В смисъл - много от кандидатстващите го правят просто заради изпитите.Паган написа: О, не и аз не съжалявам.Последните 5-7 години историята се превърна
в моя страст и живот.
Както и да е, надявам се, въпреки не особено високите ни оценки, да се видим догодина в ИФ:)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Да, на мен историята също ми стана една от страстите. Може би дори преди да започна да я уча за изпита. Но това явно не се оказа полезно.Паган написа:О, не и аз не съжалявам.Последните 5-7 години историята се превърнаsunbreeze написа:...............
в моя страст и живот.Не без намесата на две мои учителки естествено, но
те просто ме насърчаваха, несъзнателно, но го правеха.И аз съм доволен
от това.
Ако кажа "искам да осъществя сексуален акт с детеродния орган на твоя родител от женски пол", ще бъде ли равносилна тази фраза на "да ти еба путката майчина"? Няма значение как е казано нещо, важно е какъв смисъл носи. А първият ти пост носи смисъл на "всеки, който има под 5, не е учил, защото е мързеливец, или е просто глупак, който не разбира нищо".Rainbowman написа:Странно,преглеждам си постовете и не виждам къде съм нарекъл някого "мързелив глупак",но пък какво ли да очаквам от себе си,та аз едва чета.......нямазначение написа: Rainbowman- разсъжденията ти не бяха в рамките на добрия тон. Наричайки някой "мързелив глупак" по презумпцията, че има по-ниска оценка от теб, не е в рамките на този тон.
Какъв е проблемът в това? Различни университети, различни изисквания. Или да вземем да направим един мега-хипер общ университет (Висш Общобългарски Всенароден Университет).[/quote]
Тая идея ми звучи доста добра, но за жалост утопична. Въпросът е, че някой, който е решил да кандидатства на няколко места физически ще му е доста трудно. На едно место ти казват този момент трябва да се пише, в друг унивеситет пък тва въобще не го искат. Ами нали една история имаме нали сме в една държава. Тва не е само по история така. Аз специално и по немски съм се готвила и там всеки университет си има различни компоненти. Пък да не говорим, че на СУ, ще ме извиняват, но справочникът им беше ужасен. По история можеш да си гадаеш кво точно трябва да включват темите. Аз го сравнявам с тоя на УНСС. Всеки университет различна държава направо.
Тая идея ми звучи доста добра, но за жалост утопична. Въпросът е, че някой, който е решил да кандидатства на няколко места физически ще му е доста трудно. На едно место ти казват този момент трябва да се пише, в друг унивеситет пък тва въобще не го искат. Ами нали една история имаме нали сме в една държава. Тва не е само по история така. Аз специално и по немски съм се готвила и там всеки университет си има различни компоненти. Пък да не говорим, че на СУ, ще ме извиняват, но справочникът им беше ужасен. По история можеш да си гадаеш кво точно трябва да включват темите. Аз го сравнявам с тоя на УНСС. Всеки университет различна държава направо.