За всички кандидат-прависти

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Мнение от repi-s-lychec »

Не съм сигурна че "така правят всички" - знаеш ли колко са имали намерение да кандидатстват право и са се отказали, щото два предмета за готвене не са по силите и нервите на всеки. Не помня кога реших, че искам да следвам право - май в 4 клас, когато се отказах да стана космонафт. И това си е призвание като всичко друго - дано успея да вляза!
CasapA
От дъжд на вятър

Мнение от CasapA »

за правото съм съгласен, че в СУ е на най-високо ниво, но според мен голяма част от кандидат- студентите, кандидатсващи право не си дават сметка Защо го правят, а това е най-важният и всъщност първият въпрос. Голяма част просто се ръководят от масата, а масата се насочва към правото в СУ. Аз писах право доста назад в желанията си, сега съм приет МО в унсс, знам, че специалността там е по-добре развита от тази в СУ и вероятно ще се запиша. Жалко за редките филологии, които ми се изплъзват явно в СУ, ама съдба...
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

El_Salvador написа:
смисълът, който е вложен в този форум, не е подобаващ за хора, които все още не са изчакали и първо класиране.
Смисълът, който ТИ влагаш. Аз доколкото виждам всички си сравняват баловете и никой не се мисли за вече приет. А и след като не си кандидат-правист, не виждам защо седиш тук да даваш акъл на хората :thefinger:
Това, което го сочиш, го сочи на себе си!!! Явно не си дорасъл все още да общуваш учтиво в публични форуми!
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Circle Line написа:
El_Salvador написа:
смисълът, който е вложен в този форум, не е подобаващ за хора, които все още не са изчакали и първо класиране.
Смисълът, който ТИ влагаш. Аз доколкото виждам всички си сравняват баловете и никой не се мисли за вече приет. А и след като не си кандидат-правист, не виждам защо седиш тук да даваш акъл на хората :thefinger:
Това, което го сочиш, го сочи на себе си!!! Явно не си дорасъл все още да общуваш учтиво в публични форуми!
Да, но ми се струва , че поне поста му беше по темата :roll:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
elenaanele
В началото бе словото

Мнение от elenaanele »

Влизам във форума и като прегледах последните ви постове останах неприятно изненадана, че вече сте се изпокарали. Явно всички желаем да ни приемат в тази специалност щом пишем тук, но наистина по-добре да изчакаме до понеделник. А иначе аз съм приета в УНСС в интересна специалност, но както писах там се явих за всеки случай. А иначе наистина желая да уча право в СУ и се надявам това да ми се случи. А същото пожелавам и на вас. Така ще освободиме доста бройки за хора, които наистина държат да учат в УНСС.
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

здравейте

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

Здравейте бъдещи колеги юристи.Казвам колеги защото смятам,че с оценките които изкарах по БЕЛ 5.50 и история 5.63 с бал 28 ще съм приет още на първо класиране в най-яката специалност в най-якия ВУЗ.За момента съм приет ПРАВО в УНСС,но ако ме приемат и в СУ считам,че ще бъде престъпление да избера правото в УНСС пред това в СУ.Вярвам също така,че всички които сме тук ще се видим на 3 октомври в Юридическия факултет на Ректората.Успех на всички и на 7-ми да се видим всички приети на първо класиране.
Аватар
GroysmaN
В началото бе словото

Re: здравейте

Мнение от GroysmaN »

НОМЕР ЕДНО написа:Здравейте бъдещи колеги юристи.Казвам колеги защото смятам,че с оценките които изкарах по БЕЛ 5.50 и история 5.63 с бал 28 ще съм приет още на първо класиране в най-яката специалност в най-якия ВУЗ.За момента съм приет ПРАВО в УНСС,но ако ме приемат и в СУ считам,че ще бъде престъпление да избера правото в УНСС пред това в СУ.Вярвам също така,че всички които сме тук ще се видим на 3 октомври в Юридическия факултет на Ректората.Успех на всички и на 7-ми да се видим всички приети на първо класиране.
Браво,струи от тебе оптимизъм просто ! :lol: :wink:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Flutterby написа:
явор написа:Абе Вий казвайте каква е уговорката за 8ми :lol: :lol: :lol:
Предоставена ти е привилегията да излезеш първи с предложение! :lol:
явор написа:Ами аз предлагам да е сутринта. Да кажем, ще свършим до обяд. После ще седнем някъде всички(или поне някой) на маса и следобяда който на където ще ходи :roll: Само дет не знам софиянци дали ще им се става рано и тези, които са не далеч от София, дали няма да предпочетат да тръгнат сутринта и да пристигнат по обед.

Моля, гласувайте!

Сутрин, обед, следобед? ЧАС??? :D

Аз съм за 1вото :D (предлагам към 8,30-9,00)

П.П. Гласуването не е анонимно!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jantex написа:Въпреки че много не зависи от мен кога ще ходя в София, а по - скоро от баща ми...Аз предлагам да идем да се запишем на 9-и ,за да можем да останем за мача на Левски вечерта...някой навит :roll:

Ако пък всички речете 8-и сутринта, може и да се навия за 8-ми...просто трябва да заделя още 10 лв за още една нощувка... :lol:
raduslaf написа:В колко почва записването.Инче аз ще бъда в София на 7 така че най-вероятно ще отида сутринта в СУ

АЙДЕ КАЗВАЙТЕ СИ ИСКАНИЯТА, ЗАЩОТО ЗАПИСВАНЕТО ЗАПОЧВА ВЪВ ВТОРНИК! ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ :D
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Ми, да казвайте! 8) Аз като гледам ,явно ще съм и на 8-и и на 9-и в София,но да видим...не е още много сигурно :roll:

edit: Нека да ни приемат първо де :wink:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

аз предлагам час...но ако не ви харесва казвайте, защото аз за един ден трябва да свърша и да се прибера...а и ще съм с една приятелка, която може би ще трябва да се запише, а тя май не е в Ректората...та аз прелагам към 9:30 - 10:00 във вторник...айде казвайте съгласни ли сте :lol:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

everyday_ написа:аз предлагам час...но ако не ви харесва казвайте, защото аз за един ден трябва да свърша и да се прибера...а и ще съм с една приятелка, която може би ще трябва да се запише, а тя май не е в Ректората...та аз прелагам към 9:30 - 10:00 във вторник...айде казвайте съгласни ли сте :lol:
Къде ще се събирате бе сладури?Да няма парти на зайците-прависти,че и аз да се включвам.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

на Ректората отпред - до братята
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

everyday_ написа:на Ректората отпред - до братята
В колко часа?Кога?И какво ще правите?
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Предложих да се запишем заедно :roll: Денят ще е вторник. Часът още го уточняваме, защото искаме да се съобразим с желанията на всички! Кажи ни и своето? :D
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

аз предложих час и чакам да видя дали сте съгласни - 9:30 -10:00 някъде на Ректората
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”