време за журналистика-устен..помагайте добри хора

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

И аз искам много да знам. Нека някой, който е кандидатствал миналата година да каже как стоят нещата...
Живей на ръба, но недей да падаш :)
marasiemara
В началото бе словото

Мнение от marasiemara »

абе 4естно казано аз гледам миналогодишния бал което изобщо не е гаранция...надявам се 4е с 4 по литература и 5 25 на писмения ще се класирам с няква сносна оценка от днес,newone и мойта комисия беше мъж и две жени,благосклонно гледаха хорицата,а дано :sunny:
Аватар
TeDuS
В началото бе словото

Мнение от TeDuS »

Хора аз съм супер разочарована..егати и гадната комисия (говоря за номер 8 - на същия етаж по коридора и вляво)!!! Тия направо ме подложиха на кръстосан разпит....направо ужас - тръгваш да кажеш нещо с идеята да се измъкнеш от ситуация....а те режал ли режат...аз също бях сред последните 30-тина човека и се скапах от чакане и то за няма нищо!!!!!!! Повече от бясна съм!!!!!! Егати и отношението и всичкото!!!!!!!!!!!!!!! :diabloanifire: От мене днес само огън и жупел струй!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Хей,Теди...Голямо чакане беше-ама поне бяхме заедно...Айде като ти излязат разултатите кажи какво е положението.А пък иначе успех за психологията. :wink:
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
marasiemara
В началото бе словото

Мнение от marasiemara »

еее баси гадното е така,според мене на тоя изпит трябва да поощряват и да оставят резултата от писмения да решава,днес просто който е стоял до 15ч разбира за какво става дума като те изтъпанят и о4акват да си свеж,усмихнат и пълен с идеи за решаване на проблеми...донт гив ъп теди :drunken:
Аватар
Ef
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ef »

ууу мойта комисия беше мнг як- 3 жени, от които едната ба пълничка..ама тя взе, е си излезе...мнг добре ме предразположиха, обстановката беше наистина мнг спокойна и приятна. направеих грешки, имах пропуски, но мисля, че всичко мина добре, ще видим. оставих добро впечатление- според мен поне :)))

Изтеглиха ме сравнително рано, за което съм адски доволна, изпитът ми протече не повече от... 7=10 минути, примерно.. но си поговорихме и за неща иззвън изпита, въобще :))

Пичовееееееееееееее, стискам палци на всички ( в това "пичове" включвам женско и мъжко) ;щщщ

аре до 2 дни ще видим какво , аджаба, ще се случи :)))
"Лудите, лудите, те да са живи!"
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”