Спорт ?
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Оценки има на края на годината, т.е. първия семестър само заверка, втория - оценка. (Оценката служи за зачитане на кредитите.)
Но за изпитвания не мисля, че има повод да се притесняваш
Доколкото знам, пишат се 6 навсякъде и най-много някой да се заяде за броя на присъствията ти, а не за спортни постижения.
Но за изпитвания не мисля, че има повод да се притесняваш
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
аа добре
Значи да не се притеснявам. Че малко се стреснах, викам си както не мога да плувам, пък се чудя дали да не пиша плуване, да не ме накарат да плувам 50м за някакви недостижими времена
Мерси много за информацията.
П.С. Понеделник ще стане ясно кои ще си избират спорт в СУ, и кои ще ходим някъде другаде
П.С. Понеделник ще стане ясно кои ще си избират спорт в СУ, и кои ще ходим някъде другаде
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
По фитнес има нормативи за оценките. Зависи при кой преподавател си- някои са мн. стриктни.J`E`K`O написа:а извинявам се за невежеството, но има ли оценки по спорта в края на семестъра, ако се запиша фитнес например, ония да не ме канара накрая да вдигам 100 от лежанка (аз съм адски слаб, дали и 25кг ще мога да вдигна..) ? Или няма такива работи като досегашните "изпитвания"

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- The Puppeteer
- В началото бе словото
Леле, колко сте атлетични всички!!! Наистина ви се радвам и с удоволствие бих присъствала на всичките ви тренировки като наблюдател понеже повечето спортове звучат доста интересно .... за мен обаче нищо по-трудоемко от шах .... ако се наложи. Като се знам колко съм зле и при него не вярвам някой да ме търпи за партньор много дълго, но дано не ви се и налага 
Of all the things I've lost, I miss my mind the most.
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
a, май както е тръгнало може и шах да запиша. Чудя се още, добре че има време. Иначе не се притеснявай, и аз не съм много добър, с години не съм играл. Ей.. то в yahoo имаше шах, трябва да поиграяSonnielion написа:Леле, колко сте атлетични всички!!! Наистина ви се радвам и с удоволствие бих присъствала на всичките ви тренировки като наблюдател понеже повечето спортове звучат доста интересно .... за мен обаче нищо по-трудоемко от шах .... ако се наложи. Като се знам колко съм зле и при него не вярвам някой да ме търпи за партньор много дълго, но дано не ви се и налага
А това за нормативите на фитнеса звучи кофти, щях него да записвам ама вземат да ме оставят на поправка
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя