Ах, грешната ми душица ламти за слава... Искам и аз да приритам за модчовски права. Ама не знам дали съм достоен... Понякога съм чист спамер, а ако се разлигавя, става много объркана ситуацията. Не знам сам какво пиша.
Старая се да пиша по темата.... по принцип...
Препоръки нямам
Най-лошото е, че не мога да пиша правилно "техникум" (лир. откл.: Крематори, да не помислиш, че съм ти сърдит или нещо подобно! Много забавно се получи и съм ти благодарен

).
Плюсчета:
Като се захвана с нещо важно, му се посвещавам изцяло и не жаля усилия.
Имам 29/30 на онова тестче.
Предизборни обещания:
Обещавам да се захвана сериозно със задълженията си.
Обещавам да модерирам справедливо и да излагам писмено основанието си за всяко взето от мен решение.
Обещавам да поправям незабавно всяка своя грешка.
Обещавам да прекарвам поне два-три часа всяка вечер тук. При нужда - повече.
Обещавам да се закълна на килимче, че повече няма да изчезвавм за такива дълги периоди от време.
Обещавам да се науча как се пише "техникум".
Обещавам да черпя по един Туборг 0,500 всеки, който гласува за мен.
Обещавам да си изрежа ноктите на краката.
Обещавам да си взема изпита през по-следващия месец.
Обещавам да не злоупотребявам с властта си.
Обещавам да не пиша безсмислени постове.
Обещавам да не обещавам повече.
Това го пускам малко на шега, но ако наистина има нужда от модчовци и Св. Админий Димо (хейл то хим) реши, ще взема всичко много по-насериозно.
Какво според емн трябва да прави модчото: Да цензурира псувни и оскърбителни коментари. Да премества в подходящия раздел (ако има по-подходящ) теми, чиято насоченсот е твърде различна от тази на раздела, в който вече са. Да се грижи за своя/ите раздел/и, като създава нови теми и поддържа разговорите във вече съществуващите (без да спами... много

).
А, да... и да знае как се пише "техникум"

.
Къде бих желал да съм мод... Ами най-лесно ще ми е в "Студенстски Живот", ама Крематори вече е там (като знае как се пише "техникум"...). За СУнет съм абсолютно некомпетентен. КСК и Студенти са взети... Ами ако някое от другите се нуждае от модератор, бих заел този пост. Ако случайно не е изцяло в моята компетенция, ще се образовам своевременно. Но вярвам, че ще мога да пиша активно във всичко останало. А за триенето и цензурата - това го мога навсякъде, ама това е лесната част май