как е оценката?Picklenose написа:искам обща статистика за 2 изпита та да знам какви са ми шансоветеее..егати са ще има да ги чакаме и за тфа...![]()
![]()
География
Модератор: Boromir
- Picklenose
- От дъжд на вятър
аз излязох като пич на редовния изпит.От 21 теми 1 не бях учил и нея дадоха..по-голям карък ..нз,изобщо него ден беше ужасен за мен.Счупих си и ръката тогава и кат осе прибирах за Добрич разбрах че нямам ключове за в нас и нямаше как да се прибера 2 дни в нас...абе кв ода в иразправям...лошууJoanna_87 написа:как е оценката?Picklenose написа:искам обща статистика за 2 изпита та да знам какви са ми шансоветеее..егати са ще има да ги чакаме и за тфа...![]()
![]()
why don't you go outside and .... yourself?!
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
За прехвърлянето.
Значи незнам как стоят нещата,ама ако не успея туризма,влизам може би РРП,от там ще се прехвърля само ако ми признаят едната година,а това зависи дали дисциплините и изпитите съвпадат.Ако не ми признаят годината,без прехвълянки,ама да видим ко ще се получи с класиранията.
Значи незнам как стоят нещата,ама ако не успея туризма,влизам може би РРП,от там ще се прехвърля само ако ми признаят едната година,а това зависи дали дисциплините и изпитите съвпадат.Ако не ми признаят годината,без прехвълянки,ама да видим ко ще се получи с класиранията.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!