Великотърновския

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Ronnie
В началото бе словото

Мнение от Ronnie »

и аз мн се разочаровах от оценката си в Търново,не 4е е лоша-5.30-даже си е мн добра,но аз очаквах над 5.50..наистина си беше елементарен изпита. Та сега и аз мн се страхувам за английския в Софийскиа щото там изпита ми се стори пъти по-сложен... :?
Дори и да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят...
Жрецът на Болката
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Жрецът на Болката »

Какво мислите? Кое е по-добре? "Публична администрация" във ВТУ или "Туризъм" във ВХТУ "Проф. Асен Златаров" в Бургас?
Аватар
Ronnie
В началото бе словото

Мнение от Ronnie »

някой има ли идея къде мога да намеря справка за минималните балове от минали години във ВТУ? :?
Дори и да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят...
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

Сега си гледам оценката във ВТ по английски вариант 2 и е слаб 2 което е невъзможно защото знам,че се справих дори много добре.Надявам се да са объркал инещо защото ще трябва да се разхождам до там иначе.Много глупаво е това да те стряскат с няква оценка само защото са объракали нещо....50% 2ки...ъпсурддд
why don't you go outside and .... yourself?!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Жрецът на Болката написа:Какво мислите? Кое е по-добре? "Публична администрация" във ВТУ или "Туризъм" във ВХТУ "Проф. Асен Златаров" в Бургас?
Естествено, че ПА! И не го казвам само, защото аз уча това (е, не във ВТУ де). :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Така и така има такава тема вече...да се възползвам и аз. Че май съм на път да се побъркам вече...
Та ситуациата при мен е следната:
Приета във ВТУ първо желание - археология
В СУ - немска филология 100000% (пред мен има 45 момичета, а те приемат 55) иии след издънката по история - 4.75 :cry: някакви мизерни шансове да си додрапам до археологията.
Искам да уча археология, това не е под съмнение.Филологията въобще, ама въобще не ме влече.
Въпросът е дали да запиша археология във ВТУ, където вече съм приета, или да чакам второ, трето и т.н. за СУ.
Лошото е, че каквото реша до 7-8 август - това е. Дипломата отива някъде и до там. Другото място гори...
Съвет???
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

и аз съм в такова положение...обаче си мисля че може да си потвърдиш в единия уни и после да си я земеш и да депозираш в друго,в случай че имаш шансове за 2ро класиране....нз и аз още се чудя каква стратегия да предприема
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Така не става. Ако искаш да участваш във второ класиране, трябва да си депозираш дипломата. А така не можеш да отидеш да се запишеш в другото. Тоест трябва да се избира - или се записваш там, където си приет първо класиране, или депозираш диплома за второ в другия университет.
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

ама не..аз сега съм приет във ВТУ обаче искам да мина с по-предно желание(малко не ми достига за маркетинг)а в СУ едвали ще се класирам от 1во и автоматично отивам на 2ро.На 2ро ако ме приемат нещо се записвам там...така мисля става.. :roll:
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

sunbreeze написа:Така и така има такава тема вече...да се възползвам и аз. Че май съм на път да се побъркам вече...
Та ситуациата при мен е следната:
Приета във ВТУ първо желание - археология
В СУ - немска филология 100000% (пред мен има 45 момичета, а те приемат 55) иии след издънката по история - 4.75 :cry: някакви мизерни шансове да си додрапам до археологията.
Искам да уча археология, това не е под съмнение.Филологията въобще, ама въобще не ме влече.
Въпросът е дали да запиша археология във ВТУ, където вече съм приета, или да чакам второ, трето и т.н. за СУ.
Лошото е, че каквото реша до 7-8 август - това е. Дипломата отива някъде и до там. Другото място гори...
Съвет???

Ами направи някаква шашма с дипломите.
Все пак тоя проблем се случва на много хора всяка година :wink:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Sunbreeze, кофти ситуация.....Можеш да се запишеш във ВТУ и, ако те приемат в СУ на първо класиране арх. ( а аз не мисля, че ще са чак толкова високи баловете там :? ), да си изтеглиш дипломата ( губиш 10% от таксата). Ако обаче ще трябва да чакаш следващи класирания, моят съвет е да си останеш в Търново- там археологията е на много високо ниво (имам даже познати докторанти в СУ, които са завършили бакалавърска степен там, а и преподаватели), както и катедрата въобще. А ако толкова не ти хареса0- след първата година можеш да се прехвърлиш.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Ами ако се запиша във ВТУ, тогава не мога да депозирам дипломата в СУ, за да участвам във второ класиране.
А jantex, кажи някаква шашма с дипломите, щото аз нищо не мога да измисля.
И мерси много за мненията. Ще са ми от полза предполагам;)
`SunBeam`
В началото бе словото

Мнение от `SunBeam` »

1 въпрос-защо трябва да си депозираш дипломата в СУ,за да участваш на 2ро класиране?ако не си приет(а) на 1во не отиваш ли автоматично на следващото?аз съм приета 1во желание във ВТ и мисля да се запиша,но ако се класирам в СУ на 3то ще си изтегля дипломата,дори да изгоря с таксата и ще се запиша в СУ.
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Защото в СУ ще ме приемат, ама не първо желание. И в такъв случай, за да ти се пази мястото в тази специалност, в която си приет/а, и за да участваш във второ класиране за по-горно желание, трябва да депозираш дипломата.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
`SunBeam`
В началото бе словото

Мнение от `SunBeam` »

аа ясно:)аз 1во желание в СУ го отписах вече и сега ми остава да се надявам на 2рото-унгарска филология.Ако имам късмет може и да отида на 3то класиране :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”