Ако спортът е задължителен за твоята специалностeli_girl написа:здравейте,искам да питам дали може ако вече тренирам нещо,да ми се пише като спорт,за да не записвам втори?
Спорт ?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Ако ме приемат веднага се записвам кикбокс - все пак 4 години съм тренирала това и ще ми супер готино.katiunki написа:Пиши кик-бокс, той е боен спорт де, ама е по-интересно и екстремно от джудото например и айкидото.sickornot написа:или пък ще запиша някое бойно изкуствоАйде, аз набирам ентуасисти.
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
редките нямат, даже им е противопоказно, на японистите например им бяха казали преди да забравят за спортове и купони ако искат да научат езика, за купоните не са познали, но спортовете наистина не са вървежни. Програмата е мн тежка. За другите не знам, май има спорт, ама 1та годинаeli_girl написа:а знаеш ли дали филологиите имат задължителен спорт?интересуват ме Японистика,Скандинавистика,Кореистика?или поне къде мога да проверя?
-
kanartikin
Ще правим - имай впредвид обаче, че на тренировка повечето момчета дето са ги пускали с мен да се бият обикновено много ми налитат да се правят на мъже и в повечето случай се отървават с леко разбити носове.kanartikin написа:Хей маимунке,ще правим ли спаринг?:)
Аз не съм запознат,но ако може два спорта,ще пиша и плуване
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Щом си студент на СУ, имаш право да ходиш на всички спортове, които ти душа иска. Ако искаш, можеш да ходиш и на 5 спорта. Накрая ще ти се брои само 1 за кредити (ако се брои), но това е формалност; ако искаш да ходиш на спорт, можеш. Няма значение дали е задължителен за факултета ти. Така че няма нужда да се прощаваш със спортаvague написа:на мен...Dita написа:на никой ли не му се плува???![]()
ако ме приемат пиша плуване и баскет ( или фитнес ако има)бих искала плуване, ама ако вляза в някоя от гореизброените филологиики май ще се простя с тая екстра...нека ми е зле обаче
- явор
- Летописец Виртуоз
аеробика, акробатичен рокендрол, каланетика, тае-боmonique написа:по принцип ги има в справочника и даже адресите, където са центровете. а без принцип сигурно в началото на семестъра ще ги има официално
айкидо
академично гребане
баскетбол
бокс и кик-бокс
волейбол
джогинг
джудо
кинезитерапия (някой да ми поясни това какво е)
лека атлетика
плуване
ски
спортно катерене
спортни танци
стрелба с лък
тенис
туризъм .... ей т`ва е за мене
фехтовка
фитнес
футбол
хандбал
шахмат
...А трябва ли да се посещават тези спортове
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си