Журналистика!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Вътре си, спокойно!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
gboy
В началото бе словото

Мнение от gboy »

fragile написа:Вътре си, спокойно!

бе и аз така мислех, ама като видях че с мен са още 25 човека ...

а случайно дали помниш нещо от миналата година като статистика ...
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

http://fjmk.atspace.com/minbal.html

За статистика - нямам никаква представа! Можеш някъде да провериш...в гугъл, примерно.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
gboy
В началото бе словото

Мнение от gboy »

fragile написа:http://fjmk.atspace.com/minbal.html

За статистика - нямам никаква представа! Можеш някъде да провериш...в гугъл, примерно.

мерси - аз това го имам, но благодря за усилието.
Аватар
gboy
В началото бе словото

Мнение от gboy »

fragile написа:Относно евентуални теми, свързани с актуалните събития..имам си някои предположения :

--- Влошените ( благодарение на Калфин ) българо-македонски отношения; ОМО-Илинден срещу ВМРО и ВМРО-ДПМНЕ
---Президентски избори ( Беронов след оттеглянето на Стоянов; Анастасия Мозер/Христина Христова; Първанов; Сидеров евентуално. Отказът на Борисов ( паралелно - създаването на Г.Е.Р.Б. )
---Досиетагейт ( "Албер" , "Гоце", "Виктор", спекулации, евентуално съществуване на папка за Кр. Каракачанов - отново спекулация ); Румен Петков, предложението на ДПС ( което бая разбуни духовете )...
---Аферата с вече бившия шеф на "Топлофикация" - паралелно с това заплатата на шефа на В и К София ( 68 000 лв месечно )
---Ливан срещу Израел. Хизбулла срещу Ехуд Олмерт...Изявленията на Махмуд Абас и съответно Кондолиза Райс...
---Природни бедствия ( де да знам..."Катрина", скорошното цунами, което в крайна сметка не беше чааак толкова страшно; Наводненията в БГ, жегите в Европа...)
---Медии - риалити шоу, публицистични предавания, феномени, световно първенство...

Май туй е всичко, за което се сещам...Дано не ни изненадат много..

забравихте футболът покрай световното 2006 се случихадоста неща
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Има го виж пак- световно първенство :wink:
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

Хайде на ИЗПИТ! :P
Добре че ме изтеглиха по-рано, та сега си седя вкъщи и вече си гледам колумбийския сериал !!! :coffee:
Успех на всички!
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Реджи, какви бяха въпросите? Аз верно няма да съм любимото книгоиздаване тази година, но ми е интересно:)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

Разпусках досега и не съм видяла въпроса ти, Mила :-)

Питат за:
1. Европейски съюз и България
2. Интеграция на ромската общност в България
3. Бъдещето на вестника

На мен ми задаваха и много други странични въпроси, но това е, защото явно провокирах някакъв интерес :banghead: . Хващаха се за всяка моя дума с желанието да се издам за термини, които използвам, без да знам значението им.
Общо взето забавно беше. Представях си нещо много по-драматично и зловещо :twisted:
Дано симпатията ни да беше взаимна :oops:
Фрида Кало
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

За мен беше не много добре. На първия въпрос си ме закопаха - аз си говорех за предстоящия доклад, за реформа в съдебната система, в образованието, здравеопазването. Една от комисията започна да ми говори за кредитирането в аграрното стопанство...че нямало предприсъединителен договор с ЕС...Закопа ме.
Вторият въпрос = общи приказки.
Третият ми беше най-лесен.
Не съм доволна нито от себе си, нито от комисията.
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

В коя зала беше, помниш ли?
Комисията, при която аз се явих беше от две жени и един мъж. Симпатични бяха и предразполагаха към разговор, не се заяждаха. Представям си, ако бяха ме прекъснали с някакъв язвителен въпрос или забележка - сигурно щях да млъкна и за мен изпитът щеше да свърши. Все пак още нищо не може да се каже преди да излязат оценките...
Може да са те оценили подобаващо. Аз вярвам, че си се справила добре.
Фрида Кало
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

Аз бях при комисия 5 - пак 2 жени и един мъж. Наистина предразполагаха и мисля, че се справих добре. Стискам ви палци. Дано всичко е както го искаме. :)
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

IV комисия. Любомир Стойков беше там - предразположи ме именно той! Надявам се да не ми изядат много от оценката...

Feather, видях те, ти влезе сравнително рано, но не можах да свирна, че беше далече...
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

А аз никого не можах да позная... :-(
Фрида Кало
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

А, да, към 11 без нещо. Радвам се, че поне си ме познала, хехе. :D Успех! И не очаквайте резултатите скоро - за да няма пак изнервени. Ако ни изненадат с по-рано обявяване - още по-добре. :)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”