Журналистика!
Модератор: Boromir
- Joyride
- Пишеща машина
какво ги налетяхте момичетата с къси поли не разбрах
точно пък те са определящи за акъла на съответната девойка .. ако ви е страх ,че ще се харесат повече - нахлузвайте минижупите ,а не после да казвате ,че те са виновни
feather - схващам ти чувството за хумор, но все пак ти четох и предишните постове, така че не мисля ,че е само хумор. и както казах и такъв да е - неуместен коментар е "като ви слушам оценките се успокоявам" - не цитирам точно.но иначе без хумор светът ще потъне за 1 нощ
feather - схващам ти чувството за хумор, но все пак ти четох и предишните постове, така че не мисля ,че е само хумор. и както казах и такъв да е - неуместен коментар е "като ви слушам оценките се успокоявам" - не цитирам точно.но иначе без хумор светът ще потъне за 1 нощ
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Относно евентуални теми, свързани с актуалните събития..имам си някои предположения :
--- Влошените ( благодарение на Калфин ) българо-македонски отношения; ОМО-Илинден срещу ВМРО и ВМРО-ДПМНЕ
---Президентски избори ( Беронов след оттеглянето на Стоянов; Анастасия Мозер/Христина Христова; Първанов; Сидеров евентуално. Отказът на Борисов ( паралелно - създаването на Г.Е.Р.Б. )
---Досиетагейт ( "Албер" , "Гоце", "Виктор", спекулации, евентуално съществуване на папка за Кр. Каракачанов - отново спекулация ); Румен Петков, предложението на ДПС ( което бая разбуни духовете )...
---Аферата с вече бившия шеф на "Топлофикация" - паралелно с това заплатата на шефа на В и К София ( 68 000 лв месечно )
---Ливан срещу Израел. Хизбулла срещу Ехуд Олмерт...Изявленията на Махмуд Абас и съответно Кондолиза Райс...
---Природни бедствия ( де да знам..."Катрина", скорошното цунами, което в крайна сметка не беше чааак толкова страшно; Наводненията в БГ, жегите в Европа...)
---Медии - риалити шоу, публицистични предавания, феномени, световно първенство...
Май туй е всичко, за което се сещам...Дано не ни изненадат много..
--- Влошените ( благодарение на Калфин ) българо-македонски отношения; ОМО-Илинден срещу ВМРО и ВМРО-ДПМНЕ
---Президентски избори ( Беронов след оттеглянето на Стоянов; Анастасия Мозер/Христина Христова; Първанов; Сидеров евентуално. Отказът на Борисов ( паралелно - създаването на Г.Е.Р.Б. )
---Досиетагейт ( "Албер" , "Гоце", "Виктор", спекулации, евентуално съществуване на папка за Кр. Каракачанов - отново спекулация ); Румен Петков, предложението на ДПС ( което бая разбуни духовете )...
---Аферата с вече бившия шеф на "Топлофикация" - паралелно с това заплатата на шефа на В и К София ( 68 000 лв месечно )
---Ливан срещу Израел. Хизбулла срещу Ехуд Олмерт...Изявленията на Махмуд Абас и съответно Кондолиза Райс...
---Природни бедствия ( де да знам..."Катрина", скорошното цунами, което в крайна сметка не беше чааак толкова страшно; Наводненията в БГ, жегите в Европа...)
---Медии - риалити шоу, публицистични предавания, феномени, световно първенство...
Май туй е всичко, за което се сещам...Дано не ни изненадат много..
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- fragile
- Писаружяк
Амчи, аз най-важното го пропуснах - ЕС - според мен ще се върти около структура и предстоящия мониторингов доклад, който ще определи всичко. Може и нещо за това кои страни са ратифицирали договора за приемането ни.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- fragile
- Писаружяк
Ирландия, Великобритания със сигурност. Ама за другите...Да речем Испания и Португалия, Гърция, Словения, Словакия, чехия, Унгария, Литва, Латвия, Естония, Полша, евентуално Финландия...други май не са. Много са големи споровете във френския и немския парламент, австрийския също, ама наистина не знам..
- fragile
- Писаружяк
Ето още нещо важно - болестта и сдаването на властта на Ел Команданте. Представяте ли си, за първи път от 59-та година, а брат му е "само" на 75
Вива ла демокрация!
Хора, знам че не може да се каже със сигурност, но миналата година мочетата са влизали с 22.50, а ми си струва че тази година ще е доста по-голям, вие как мислите, защото аз лично не знам статистиките от минали години ?
С 4.38 съм, а има 19 души над мен и 5 заедно с мен, някой знае ли как е спрямо миналата година ?
С 4.38 съм, а има 19 души над мен и 5 заедно с мен, някой знае ли как е спрямо миналата година ?
Последно промяна от gboy на 03 Авг 2006, 21:27, променено общо 1 път.