като гледам повечето сме за това. остава да видим сега на 7-ми август кой от нас в коя специалност ще го приемат, и дали ще ни вземат на 1-во класиране, или ще стискам палци да се вмъкна на второMassari-RealLove написа:И аз съм за КН, СИ, ИС и Инфо :І)
Математика II
Модератор: Boromir
Много тъпо парче съм! Разглеждам си решенията на задачите на сайта и се радвам, че съм имал някакви верни разсъждения на задача, на която си мислех, че не съм направил нищо. Това означава по-висока оценка, може и с 1-2 точки, но пак си е нещо.
Гледам и първа задача и се сещам, че май на изпита писах -3/2, а не -3, реших си я пак и въобще нямам представа откъде е това 2.
Трябваше да си я проверя, а не да бързам за следващите. Както и на 5. съм сменил знака на едно място на по-голямо и равно вместо по-малко и равно.
До тук с надеждите за по-висока оценка..
П.П. Wait And Bleed е хубава песен, горе-долу с нея се запалих по метъла преди време.
Гледам и първа задача и се сещам, че май на изпита писах -3/2, а не -3, реших си я пак и въобще нямам представа откъде е това 2.
Трябваше да си я проверя, а не да бързам за следващите. Както и на 5. съм сменил знака на едно място на по-голямо и равно вместо по-малко и равно.
До тук с надеждите за по-висока оценка..
П.П. Wait And Bleed е хубава песен, горе-долу с нея се запалих по метъла преди време.
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
ее ридикт ..жалко. Между другото и аз няколко пъти си проверявах 1-ва, че модулите са ми най-гадната част от математиката.
wait and bleed наистина си е яка песен. Static X - cold съшо си ме кефи. Старички, но хубави песни. Аз принципно не слушам метал, само малко. Но тези песнички не са за изтърване.
wait and bleed наистина си е яка песен. Static X - cold съшо си ме кефи. Старички, но хубави песни. Аз принципно не слушам метал, само малко. Но тези песнички не са за изтърване.
Ами зависи всичко е относително, аз пък на математика 2 загубих твърде много време, за да проверям от 1 до 8 и да съм 100% сигурен на тях, след което ме прецака 9-та, която мислех, че съм направил, а се оказа, че не съм доразчел вариантите, но в крайна сметка я направих, след което "хванах" горе-долу идеята на 10-та, но нямах време да я довърша, т.е. чакам 5,70-5,80, зависи дали ще имам 1 или 2 точки на 10-та, но това определено ще ми е най-ниската оценка.
П.С. До музиката слушам абсолютно всякаква- от "долнопробна" чалга до Death Metal стига да ми хареса
П.С. До музиката слушам абсолютно всякаква- от "долнопробна" чалга до Death Metal стига да ми хареса
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Яд ме е като правя някакви такива грешки, но какво да се прави, минало е вече.. Лошото е, че ми се случва често.
Иначе е Родик, от тенисиста идва.
Слушам предимно метъл и производни. Дори на такава музика си уча и ми действа добре, подобен "шум" ми помага да се съсредоточа.
А понякога се и надъхвам и също мисля по-добре. Жалко, че не си намерих някакво плейърче за преди изпита.
И аз слушам дет, но не кой знае колко, предпочитам блека, както по-мелодичен така и тресните.
Иначе е Родик, от тенисиста идва.
Слушам предимно метъл и производни. Дори на такава музика си уча и ми действа добре, подобен "шум" ми помага да се съсредоточа.
И аз слушам дет, но не кой знае колко, предпочитам блека, както по-мелодичен така и тресните.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Ммм,найс,и ад това слушам,макар че не кандидаствам с математикаRodd1ck написа: Слушам предимно метъл и производни. Дори на такава музика си уча и ми действа добре, подобен "шум" ми помага да се съсредоточа.А понякога се и надъхвам и също мисля по-добре. Жалко, че не си намерих някакво плейърче за преди изпита.
![]()
Toto-I will remember
- TheNightmare
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
starMonkey
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка: