За кандидатстващите с география:)

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

пак ли си се обаждала? сега ли го казаха ??
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Да Йоана.
УТРЕ!

След Географията имаше 15 изпита!!!!!!! НА КОИТО РЕЗУЛТАТИТЕ ИЗЛЕЗНАХА!
Половината от нас сме приети другаде, и аз специално не знам дали да ходя да се записвам, тъй като не си знам оценката в СУ!
Тия хора не се подиграват с нас ми просто не знам какво да кажа. БЕЗОТГОВОРНОСТ! Така бих нарекла тазгодишната КСК в СУ!
Пълна Безотговорност.
За един ден 5 различни версиии. Е по дяволите на кого да вярваме?!

При положение че не могат 2 седмици да извадят резултатите от 1 съвсем прост изпит, как може да очакваме за оставащите 4 дни до 7ми да класират над 16 хиляди?!??!
Според мен НИКАК!
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

1600 кандидата,подали документи,от тях 1/3 напуснаха залите в първия 1 час.Или проверяващите са ограничен брой,или работят по няколко минути на ден,кой знае.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Еми да то това е цялата идея- за такива като нас специално дето се чудат какво да прават и къде да се запишат са ше бавят класиранията до..абе не знам вече до кога :x А да не забравяме че и утре има изпит и там ще се чакат оценки!!!Абе пълна гавра :!:
След 9-тия изпит и чакане с по 15 дена на резултати просто трябва да им теглим една....Всичко вече ми писна :!:
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

И кво викате...ще чакаме до утре, а утре.... :lol: :lol: :thefinger:
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Kriss, на тебе май ти е нещо забавно:) Нали ти свърши най-важното и сега се смееш :violent1: Ще ти кажа аз на тебе :evil: Майтапа се радвай се на воля- заслужи си го :wink:
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

Ани_87 написа:Kriss, на тебе май ти е нещо забавно:) Нали ти свърши най-важното и сега се смееш :violent1: Ще ти кажа аз на тебе :evil: Майтапа се радвай се на воля- заслужи си го :wink:
Ами за мен няма значение - сега видях как съм редила специалностите - мама мия :twisted: За 5 минути на една пейка, чудейки се - тва дали се кандидатства с география :lol: Та първото ми желание е паметно - География, при това редовно :lol: :lol: Та аз там не искам да уча... :wink:
Ани_87
От дъжд на вятър

Мнение от Ани_87 »

Абе знам, че ти не искаш,ама за тея дето искат много и това им е целта(като мене) вече са на ръба,а това чакане- е то е най-гадното :roll:
Аватар
hamann
В началото бе словото

Мнение от hamann »

Хахахахах егати гаврата! :twisted:
Ще умрат всички с изключение на Лили Иванова и Дънкан Маклауд!!!
Аватар
treisy
В началото бе словото

Мнение от treisy »

Ами поне УНСС са стабилни и утре ще изкарат 1 класиране, пък ако съм приета тия от СУ ако щат по Нова Гоина да изкарват резултатите - все ми е едно :occasion7:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

даве верно те хората даже класиранията изкараха те тука някви оценки о6те бавят...аз направо ако ме приемат нещо в унсс/на 1во еедва ли/ без да се замислям отивам там... то тука като гледам каква им е кск кампания представям си как 6е е у4ебния процес... :evil:
mon
В началото бе словото

Мнение от mon »

treisy написа:Ами поне УНСС са стабилни и утре ще изкарат 1 класиране, пък ако съм приета тия от СУ ако щат по Нова Гоина да изкарват резултатите - все ми е едно :occasion7:
Първото класиране там не беше ли в събота? Или съм назаднал с материала? :P
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

да ама 6е го изкарат един ден по-рано,,;0)просто са по-организирани :)
mon
В началото бе словото

Мнение от mon »

Joanna_87 написа:да ама 6е го изкарат един ден по-рано,,;0)просто са по-организирани :)
Супер! Поне някаква известност да има, защото ми писна да се лутам в неизвестността :P
Аватар
Junona
В началото бе словото

Мнение от Junona »

съгласна съм по отношение на оценките СУ проявиха огромна безотговорност... та на всичкото отгоре като звъннеш и те нищо не знаят :(
аз вече не се и надявам на СУ,но поне искам да си знам оценката,другите ВУЗ-ове за няма и седмица изнесоха резлутатите,а пък те в понеделник ще обявават класирането,а ние даже резултатите не си знаем.Да не говорим че има хора,които са кандидатствали примерно само в СУ и още някой ВУЗ и незнаят на какво да се надяват.оф... Направо съм потресена...ВЕЧЕ НЕЗНАМ КАКВО ДА КАЖА!!!! :evil:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”