време за журналистика-устен..помагайте добри хора
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
marasiemara
- В началото бе словото
време за журналистика-устен..помагайте добри хора
извинявайте ако ве4е има такава тема и е минала покрай мен незабелязано.имам нужда от хелп.4ета си редовно вестници,гледам новини,и все пак нямам идея какво да кажа ако утре ми плеснат въпроса-ко стаа с топлофикация.не знам дали трябва фактологии да говоря или да си казвам ли4ното мнение-което относно тоя въпрос просто не съществува.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ми така де, за това лукуми можеш да разтягаш по фактите до второ пришествие. А виж за топлофикацията - там и аз бих се почудила
Най-малко можете да кажете,че не ви харесва идеята да плащате огромни сметки, за да си купува шефът на топлофикация близалки. После можете да говорите какво ви е отношението към онези граждани, които отказаха да плащат изравнителните сметки за зимата с горни аргумент...И т.н. Все се скалъпва нещо, бъдещи журналисти сте все пак 
- Che_Guevara
- От дъжд на вятър
-
marasiemara
- В началото бе словото
- _kris4eto_
- В началото бе словото
така... ето и темите:
1. България и ЕС
2. Проблеми на интеграцията на ромите в България
3. Бъдещето на вестника.
Аз имах щастието да ме извикат още в 11... Обаче пак се панирах, както направих в УНСС и.... не знам.
А за резултатите, познайте... Или утре, или другиден
1. България и ЕС
2. Проблеми на интеграцията на ромите в България
3. Бъдещето на вестника.
Аз имах щастието да ме извикат още в 11... Обаче пак се панирах, както направих в УНСС и.... не знам.
А за резултатите, познайте... Или утре, или другиден
*Идеята е да останеш в състояние на постоянно напускане, докато винаги пристигаш.Спестява запознанства и сбогувания*
-
marasiemara
- В началото бе словото
- Овцата
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
А имате ли идея дали резултатите ще излязат по-рано - да кажем, утре или другиден - или ще чакаме до 7ми направо за класирането? Говоря само и единствено за устния по журналистика, както разбирам в тая тема!
Колко минимум трябва да изкарам на устния, за да ме приемат? Има ли граница в стил 3,50 и тн? как се движи балът ви засега?
Колко минимум трябва да изкарам на устния, за да ме приемат? Има ли граница в стил 3,50 и тн? как се движи балът ви засега?
Последно промяна от Овцата на 04 Авг 2006, 17:53, променено общо 1 път.