Фми!!!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

dormouse написа:а защо всички искате да ставате програмисти?
ами защото откакто имам компютър ме влечат компютрите като цяло. Искаше ми се 3д анимация, компютърна графика и от сорта, но няма къде освен в НБУ, а не ми се иска там, а и доста скъпо. Та другат алтернатива е програмирането. То също ми е било интересно, но така и не съм се учил, освен преди минималните знания от Pascal в училище. а и има перспективи, бъдеще в тази сфера. Просто ме влекат компютрите.

Едит: А и както моника каза - интересно е и удовлетворяващо като напишеш "няколко" реда и след това от тези редове излиза "нещо" полезно.
Последно промяна от J`E`K`O на 03 Авг 2006, 15:23, променено общо 1 път.
Аватар
sickornot
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sickornot »

аз пък съм се засилика да ставам програмистка.. не защото съм някакво генийче и разбирам от програмиране.. /учителката ми почти успя да ме накара да намразя информатиката/ .. а защото компютрите винаги са ми харесвали и не на последно място- в тази работа има много пари:)
metaphor for a missing moment
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

monique написа:еееееее благодаря, по-скоро искам да ми е интересно и да правя нещо готино. поне виждаш резултата на това, което пишеш, освен ако не влезеш в някакъв цикъл мисля, щото тогава резултати няма :)
не ми говори за цикли,че имам лошо спомени от училище :shock:
Изображение
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

съжелявам, не исках :( както и да, на нас такива лоши неща няма да ни ссе случват
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

а дано,че циклите преебват цялата програма.....особено ако не я сейвнал..... :lol:
Изображение
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

ами повече внимание трябва явно :)
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”