Спорт ?
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Спорт ?
Като започне семестъра тогава ще си избереш спорт!J`E`K`O написа:Искам да попитам кога заявяваме какъв спорт ще искаме да практикуваме? Още при записването, или после като започне семестъра?
Като птичка в небесата 
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Мерсиsientelo написа:Като започне семестъра тогава ще си избереш спорт!J`E`K`O написа:Искам да попитам кога заявяваме какъв спорт ще искаме да практикуваме? Още при записването, или после като започне семестъра?
@Rysef - извинявай, не съм видял!
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Така и така се отвори тема .. Къв спорт ще пишеш ? Аз си мисля за тенис ..J`E`K`O написа: МерсиПитах, понеже съм чувал че местата за по-популярните спортове бързо се заемали.
@Rysef - извинявай, не съм видял!
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
J`E`K`O написа:между другото тенис ракета никога не съм хващал, но винаги ми се е искало да го пробвам. Ако запиша спорт който не съм практикувал ще ме научат ли как се правят нещата? Или ти тикат хилката, арбалета .. в ръцете и ти да се оправяш вече?
Ще те научат
Местата за по-желаните спортове се заемат по-бързо, затова ако искате нещо определено, просто отидете да се запишете първия ден от времет оза записване или изобщо по-скоро, но това ще е чак когато започне записването за спортове през октомври.
Информация какви спортове ще има в конкретната година излиза на спортния департамент в ректората, избирате си измежду каквото има. Записването обаче не става там в ректората, а по базите на отделните спортове. На вратата на спортния департамент се залепят обяви кой спорт къде ще се провежда и от колко до колко часа ще се е записването през седмицата, в която е записването.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Аха това е добре, иначе щеше да стане като Happy Tree FriendsWinyan написа:На първите няколко тренировки трябва да ти обясняват кое как се прави.
Например на стрелбата с лък те учат как се стреля, не те оставят да се осакатяваш, както можеш