Журналистика!
Модератор: Boromir
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Ей, хора, утре сме в една зала, значи ще се видим. Сравнително малко сме тук - не би било зле да се запознаем - и без това сигурно ще се наложи да почакаме докато ни изпитат...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
5,25 на литература и 4,50 на писмения-първо желание журналистика,второ ПР,книгоизданието ми е по назад...В крайна сметка всичко ще се реши утре...Като свърши събесдването ще ни кажат ли оценката или пак ще пада чакане?
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Оооох, ти май ще си много делова. Делова дама. Ей така май е най-добре. Ама аз като нямам летен костюм
Само си представям "кукличките" като дойдат да съблазняват Гого Лозанов примерно, а жена му е една младичка, красива....ахахахаха...Нали ги видях на писмения - едни такива с ултра къси поли, шармантни...лелейййй, да ги схрускаш!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...