Някой много грубо се е избазикал с тебmon написа: Икономиката на интелектуалната собственост била страхотна специалност
Френски език ....
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Моята кума едно време имаше избор същия избор - дали икономика на интелектуалната собственост или френска филология. Мен ако ме питаш - интелектуалната собственост е пълна боза.
Но тя това избра. Което те влече повече - ако смяташ догодина да кандидатстваш пак, по-добре запиши френската филология.Ако не друго, ще ти подобрят френския. Ако не смяташ да се занимаваш повече и не ти се учи литература - и интелектуалната собственост става.Но все пак според мен СУ е по-добре.Ако имаше избор между МИО и Фр. фил, щях да ти кажа МИОто...Но тия новите специалности в УНСС са бози, които са просто за привличане на повече студенти.
Тази специалност учат и икономика, и право , един такъв хибрид... 
Да,различни са.Но тези сертификати(специално за френския говоря)са признати в цял свят!И изпитите за тези сертификати са доста по-сериозни,сложни и на по-високо ниво от изпита в СУ и затова си помислих,че е възможно.Както е възможно в НБУ например!Там можеш директно за втора година да се запишеш,ако имаш ниво Б2 
Досадното на този свят е,че идиотите са уверени в себе си,а умните хора са пълни със съмнения!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Филологията изисква друг по вид и структура изпит. Не си правила преводи за сертификата. Във филологията, за огромно мое съжаление, наблягахме на преводите. За това и е различен изпитът - защото го правят хората от катедрата по филология, за да приемат хора, които са годни за филолози...друг е въпросът, че се влиза и в други специалности с него. 
Хаха не прави такива сравнения между двата вуз-а....Yanichka написа:Да,различни са.Но тези сертификати(специално за френския говоря)са признати в цял свят!И изпитите за тези сертификати са доста по-сериозни,сложни и на по-високо ниво от изпита в СУ и затова си помислих,че е възможно.Както е възможно в НБУ например!Там можеш директно за втора година да се запишеш,ако имаш ниво Б2
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
Защо да не правя?Относно нивото на образование-едни и същи са.Ако евентуално не си запознат-в НБУ преподават всички професори от СУ.Само дето там им плащат повече,следователно преподават с желание.Но образованието в НБУ по нищо не отстъпва на СУ.
ОУУУУУ!Извинявай,korpusito!Ти да не си завършил и СУ и НБУ и да можеш да ги сравниш!!?!?!?!?!?!!!Ако е така(В КОЕТО СЕ СЪМНЯВАМ)ще се съглася с теб и няма да правя сравнение!
Но преди да вирите носове и да си мислите,че щом сте в СУ,значи сте повече от другите позамислете се малко.Скоро НБУ ще стане един от най-добрите ВУЗ-ове.Друг е въпроса дали всеки ще може да си го позволи.......!
ОУУУУУ!Извинявай,korpusito!Ти да не си завършил и СУ и НБУ и да можеш да ги сравниш!!?!?!?!?!?!!!Ако е така(В КОЕТО СЕ СЪМНЯВАМ)ще се съглася с теб и няма да правя сравнение!
Но преди да вирите носове и да си мислите,че щом сте в СУ,значи сте повече от другите позамислете се малко.Скоро НБУ ще стане един от най-добрите ВУЗ-ове.Друг е въпроса дали всеки ще може да си го позволи.......!
Досадното на този свят е,че идиотите са уверени в себе си,а умните хора са пълни със съмнения!
Брей ти пък си голяма гъзарка да си позволиш 2000 лева на година...а тва за преподавателите,нивото и т.н.....328764032 човека дет учат у нбу са ми го лансирали,така че...спести ми го....Нбу е най-добрия вуз в България,сички там са супер пичове...Happy ?
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
Не съм "гъзарка",за да си го позволя.Мога да си го позволя,но моите планове са съвсем в друга сфера от НБУ и СУ!Просто ти казвам факти,за които съм се убедила лично.И не си прав със снобското си отношение спрямо не чак толкова известните вузове!СУ е наистина един от най-добрите(да не кажа най-добрия) университет в Бг-съгласна съм!Но не подценявай останалите!Особено НБУ!