Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
с 5.50 все някъде ще влезе в УНСС
аз да ви кайа колко съм потресена от ВИНС или по-скоро от класацията на момчеатата.Момчета с моя бал визат туризъм,а аз посмъртно не мога да се вредя там
Nikince написа:Tрейси май така ще стане:)
В УНСС ще влезна гадна специалност, дано имам хубава оценка в СУ за да запиша любимата ми география
Пък после ще мъчим да се прехвърля нещо което би ме кефило да уча
СУ Искам да ви кажа че на всички ни писна да чакаме.......... !
Йоана ти защо се притесняваш? с 5.50 в УНСС може да с енамери местенце и за теб
Ами зависи от началния й бал...ако е по-нисък е лошо, защото оценката е много добра.
То няма да се учудя ако накрая си разберем "прекрасните" оценки на самото класиране...
А сайтът им е уникален! Вчера имаше статистика на Френски, История и всичко, освен География и Журналистика, а сега статистиката е заминала за чужбина
mon написа:То няма да се учудя ако накрая си разберем "прекрасните" оценки на самото класиране...
А сайтът им е уникален! Вчера имаше статистика на Френски, История и всичко, освен География и Журналистика, а сега статистиката е заминала за чужбина
Е не се отчайвай, може да се върне:)
Не очаквах че в СУ ще е толкова мизерна ситуацията:)
И въпреки всичко искам него или УНСС, аз май много искам:)
исках туризъм,ама ми се размина
така че вече не чакам особено резултатите по география,защото специалностите само с география са ми много смотни на мен
И аз исках нещо ако, ама с 4.60 в УНСС едва ли:) Предпочитам в СУ география, отколкото в УНСС статистика:)
Многоооооо кофти:) Искам в СУ! Много искам:) Ама искам да си видя резултата преди това:)
Nikince написа:Tрейси май така ще стане:)
В УНСС ще влезна гадна специалност, дано имам хубава оценка в СУ за да запиша любимата ми география
Пък после ще мъчим да се прехвърля нещо което би ме кефило да уча
СУ Искам да ви кажа че на всички ни писна да чакаме.......... !
Йоана ти защо се притесняваш? с 5.50 в УНСС може да с енамери местенце и за теб
еми на4алния бал ми е кофти-10 и ми става 21 и за тва съм притеснена за УнсС-то
Така е много лошо... и моя бал не е пълно 12 и това, а в СУ специалностите само с география са много тъпи - аз тук на изпит идвах малко от любов към спорта... май затова не се притеснявам за оценката си...
Питах ги по ICQ-то дали ще излязат днес резултатите по география и след час закъснение ми отговориха, че има вероятност, но по-вероятно било утре да излязат