Журналистика!
Модератор: Boromir
- milora
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
офффффффф
абе тия луди ли са?/въпроса е реторичен/... утре мисля да стана към 6:30 сутринта да погледна дали съм допусната и ако не съм спокойно да легна да си доспя?!!!/едва ли не!!!/... хубава работа , ма БЪЛГАРСКА! 
CADA V EZ QUE ESTOY SIN TI,
El atardecer más bello duele,
Cada lágrima por ti, apaga el sol
CADA VEZ QUE ESTOY SIN TI
La razón de mi universo muere...
El atardecer más bello duele,
Cada lágrima por ti, apaga el sol
CADA VEZ QUE ESTOY SIN TI
La razón de mi universo muere...
- Joyride
- Пишеща машина
абе, нали казаха хора ,кандидатствали минали години, че винаги ги изкарват в четвъртък. ето сега казват, че ще е по обяд - това е. и с нерви и без нерви е все едно. както са оцелели хората преди, ще се оцелява и сега
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Браво на хората преди нас,но СУ явно не си е взел урок колко изнервя кандидат-студентите си...Уж навсякъде се тръби как всичко се прави,за да ни е по-лесно и удобно на нас.Е това е най-голямата гавра до момента 
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
- TeDuS
- В началото бе словото
Елитен университет..бла-бла....да им имах елитността...поне работата да се вършеше като хората...какво ознавача всичко това....аз да прелетя ли то София или какво...те могат да ги бавят тия резултати и до привечер...аз кога да си взема автобус...кога ще пристигна...ужас...направо вече кат се сетя че трябва да пътувм изпадам в паника...а ако прекарам 6 часа на път заради тоя дето духа (ако имам 2 или 3 каде е смисъла) не знам!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ама на никой не му пука!!!!Само на нас,дето сме пряко засегнати и дето утре по това време ще се пържим на незнам си кой изпит вече...И колко и да ми се учи журналистика,направо ече ми убиха жалание и всичко...И ще тръгна през ноща към 3 за Сф,за да може да заспя пред квесторката и като ме пита защот спя да й кажа че е заради нея,защото не са си разпределили времето както трябва.Щом и миналои години са тормозили така децата,да си направят дреуго разпределение,да си дадат повече време,за да може и те и ние да сме спокойни...Ама НЕЕЕЕ....
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
- LeDeNa_SuLzA
- В началото бе словото