История на България - Темата
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- PIMP`DreamS
- В началото бе словото
да бе напрао .. с 23.80 бал ... напрао сам за никаде да го е-аluni4ka написа:това за мен са хора родени с късмет
фо стана бееее ? кфи са тие КОСМИЧЕСКИ балове ?!?!?!?
е*ало си е майката ...
I'm loosin my baby - I'm loosin my own
she's taken my heart and my soul
please somebody help me and send me tonight
an angel to stay by my side..
Morandi - Fallin Asleep
Morandi - Fallin Asleep
Имаш изключително красив речник и правопис. Все пак 12 години в училище сме учили как се пише, да не говорим, че като българи сме длъжни да знаем майчиния си език. Недопустимо е за мен 20 годишен човек да не може да пише освен ако не е циганин, а ти не ми приличаш на такъв.PIMP`DreamS написа:да бе напрао .. с 23.80 бал ... напрао сам за никаде да го е-аluni4ka написа:това за мен са хора родени с късмет
е*ало си е майката ...
maimunka написа:Имаш изключително красив речник и правопис. Все пак 12 години в училище сме учили как се пише, да не говорим, че като българи сме длъжни да знаем майчиния си език. Недопустимо е за мен 20 годишен човек да не може да пише освен ако не е циганин, а ти не ми приличаш на такъв.PIMP`DreamS написа:да бе напрао .. с 23.80 бал ... напрао сам за никаде да го е-аluni4ka написа:това за мен са хора родени с късмет
е*ало си е майката ...
Последно промяна от siseto на 08 Авг 2006, 14:54, променено общо 1 път.
маймунке на тебе колко ти е балаmaimunka написа:Имаш изключително красив речник и правопис. Все пак 12 години в училище сме учили как се пише, да не говорим, че като българи сме длъжни да знаем майчиния си език. Недопустимо е за мен 20 годишен човек да не може да пише освен ако не е циганин, а ти не ми приличаш на такъв.PIMP`DreamS написа:да бе напрао .. с 23.80 бал ... напрао сам за никаде да го е-аluni4ka написа:това за мен са хора родени с късмет
е*ало си е майката ...
- PIMP`DreamS
- В началото бе словото
ас викам че мога да си пиша както си искам примерно ... даже и на англииски мога (да бе верно ли?) вобще има ли смисал да се пише в някаф скапан форум или кфото и да било на .... официален език. верно - форум на ВУЗ ам се пак ФОРУМ. ина4е по принцип езика ми е толкова правилен че няма на каде повече - ам в реалностаmaimunka написа:Имаш изключително красив речник и правопис. Все пак 12 години в училище сме учили как се пише, да не говорим, че като българи сме длъжни да знаем майчиния си език. Недопустимо е за мен 20 годишен човек да не може да пише освен ако не е циганин, а ти не ми приличаш на такъв.PIMP`DreamS написа:да бе напрао .. с 23.80 бал ... напрао сам за никаде да го е-аluni4ka написа:това за мен са хора родени с късмет
е*ало си е майката ...
I'm loosin my baby - I'm loosin my own
Morandi - Fallin Asleep
Morandi - Fallin Asleep