Пратих мейл, никой неми отговори. Пратих 2ри, пак същото.
Има нещо, дето ме човърка от бая време и все си питам питам и никой нищо не казва..
Я сега и тука да попитам аз
Ако имам положен изпит по литература и положен изпит по математика и на двата съответно оценка над 3, мога ли да се прехвърля след първата година в специалност, за която се кандидатства с литература, ако през първата година съм приета в специалност, която се кандидатства с математика (поради недостатъчен бал за специалността с литература). Давам пример, за да е по-ясна ситуацията: Балът не ми е достатъчен за специалност "Психология" (например) - кандидатствано с изпит по БЕЛ. Положила съм изпит по математика и съм приета Приложна математика (например). Мога ли (и какви са вариантите) да се прехвърля след 1-вата година в специалността Психология (или друга), при факта, че имам издържан изпит по Литература.
Ако има такъв вариант, той важи ли за специалностите от Факултета по Журналистика и Масова Комуникация (при положение, че са проведени и двата изпита по Журналистика, но пак балът е бил недостатъчен) ?
Кажете ми към кого евентуално мога да се обърна, ако никой не може да даде информация
Предварително благодаря