Журналистика!
Модератор: Boromir
-
beyond_all_belief_girl
- В началото бе словото
журналистика!
От СУ отново са решили да "побързат" отново.Но това си е кошмар за хора от провинциятя, които не знаят дали ще трябва да пътуват през нощта,налиииии 
Кога ще налепиш на баба тапетите?Vintersorg написа:Изпишете още 3500 безсмислени мнения - имате още няколко часа!![]()
![]()
Не може ли просто да очистите една тема, в която да се съобщи когато излязат и да си напишете тогава кой какво има, без преди това да отрупате целия форум с мнения от рода на "Защо умря бореца за свобода?", "Къде са ми на баба сандалите?", "Защо бавят изваждането на Титаник?" и "Световната конспирация е дело на пигмеите, които всъщност имат атомно оръжие и се отбраняват с катюши!"![]()
![]()
-
beyond_all_belief_girl
- В началото бе словото
Пратила съм една приятелка на разузнаване към 12. Ако са изнесени, ще ви кажа веднага, за да си знаете;)milka написа:Да, всъщност и да отиде някой не би могъл да покаже резултатите на 512 души.Очевидно ми предстои една приятна 250-километрова разходка в този свеж следобед с неочакван край утре сутринта!
- TeDuS
- В началото бе словото
Добро утро и от мен!!! Извинявам се за глупавия въпрос, но аз май още спя и не мога да разбера има ли излезнали разпределенията за залите или не!!! Ако да, кажете къде мога да видя някаква информация??? А за резултатите - нямам вече какво да кажа..то чакане, чакане, но всичко си има граници....!!!!
Аз сега как мога да знам дали да си вземам билет за по-късно...а мога ли да знам по-късно дали въобще ще си намеря билет - все пак СТЗ е място от където минават автобустите за София и морето..но местата винаги са дефицит....ужас!!!!!!!!!!!!!!