Журналистика!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
beyond_all_belief_girl
В началото бе словото

журналистика!

Мнение от beyond_all_belief_girl »

От СУ отново са решили да "побързат" отново.Но това си е кошмар за хора от провинциятя, които не знаят дали ще трябва да пътуват през нощта,налиииии :twisted:
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Vintersorg написа:Изпишете още 3500 безсмислени мнения - имате още няколко часа! :wink: :wink:

Не може ли просто да очистите една тема, в която да се съобщи когато излязат и да си напишете тогава кой какво има, без преди това да отрупате целия форум с мнения от рода на "Защо умря бореца за свобода?", "Къде са ми на баба сандалите?", "Защо бавят изваждането на Титаник?" и "Световната конспирация е дело на пигмеите, които всъщност имат атомно оръжие и се отбраняват с катюши!" :wink: :wink: :wink:
Кога ще налепиш на баба тапетите? :twisted:
Аватар
milka
В началото бе словото

Мнение от milka »

Да, всъщност и да отиде някой не би могъл да покаже резултатите на 512 души.Очевидно ми предстои една приятна 250-километрова разходка в този свеж следобед с неочакван край утре сутринта!
beyond_all_belief_girl
В началото бе словото

Мнение от beyond_all_belief_girl »

Немога да разбера какво толкова им пречи нашето притеснение
ЕЕЕЕййй вие не сте ли били на наше място!!! :twisted:
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

milka написа:Да, всъщност и да отиде някой не би могъл да покаже резултатите на 512 души.Очевидно ми предстои една приятна 250-километрова разходка в този свеж следобед с неочакван край утре сутринта!
Пратила съм една приятелка на разузнаване към 12. Ако са изнесени, ще ви кажа веднага, за да си знаете;)
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

beyond_all_belief_girl написа:Немога да разбера какво толкова им пречи нашето притеснение
ЕЕЕЕййй вие не сте ли били на наше място!!! :twisted:
Споко, де, просто е излишно.
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

Ей, ама утре май ще се съберем всички там, а?
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Regina написа:Ей, ама утре май ще се съберем всички там, а?
Там сме, как! :lol: Нещо ми стана много весело.. Може би, защото ме делят няколко часа от края на тази КСК... Вие не се ли радвате? :roll: :lol:
Аватар
Regina
От дъжд на вятър

Мнение от Regina »

Равносметката накрая е неизбежна... Но защо ми се струва, че тази КСК се проточи толкова мнооооого?!
"Oчаквам краят да е щастлив"
Фрида Кало
Аватар
TeDuS
В началото бе словото

Мнение от TeDuS »

Добро утро и от мен!!! Извинявам се за глупавия въпрос, но аз май още спя и не мога да разбера има ли излезнали разпределенията за залите или не!!! Ако да, кажете къде мога да видя някаква информация??? А за резултатите - нямам вече какво да кажа..то чакане, чакане, но всичко си има граници....!!!! :angryfire: Аз сега как мога да знам дали да си вземам билет за по-късно...а мога ли да знам по-късно дали въобще ще си намеря билет - все пак СТЗ е място от където минават автобустите за София и морето..но местата винаги са дефицит....ужас!!!!!!!!!!!!!! :cussing:
Аватар
feather
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от feather »

272 е аулата в централната сграда на СУ, в която ще сме на устен изпит утре...Дано, де. ;) На 3 етаж се намира, в ляво от централния вход.
Аватар
TeDuS
В началото бе словото

Мнение от TeDuS »

feather инфото ти сигуирно ли е???
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

в сайта го пише- разпределение на залите/ устен - съобщение. инфото е сигурно :wink:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
TeDuS
В началото бе словото

Мнение от TeDuS »

даите ми тела на СУ, за да званна..може и да ми вдигнат!!!!!!
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

В химическия още няма изнесени резултати, ако някой се интересува.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”